top of page
IMG_6712_edited.jpg

ME, MYSELF & I

Doelen die onbereikbaar lijken, voldoen aan de verwachtingen van jouw omgeving, de maatschappij en blijven hangen in het bekende. Na het lezen van dit boek is dat verleden tijd. Zonder dat ik je vertel wat je moet doen, ontvang je meerdere mogelijkheden voor hoe je het kan doen.

Herken je die stem in jouw hoofd die zegt ...

 • Dat het jou toch nooit gaat lukken;

 • Jouw collega dat veel beter kan;

 • Jouw zus veel succesvoller is en jij gewoon pech hebt;

 • Geluk niet voor iedereen is weggelegd;

 • Dat je eerst nog die website af moet hebben/10 kilo af moet vallen/een relatie moet hebben etc.

En ga jij dan ...

 • Twijfelen aan jezelf?

 • Vergelijken met anderen?

 • Jouw keuzes uitstellen?

 • Oneindig lang piekeren?

Eigenlijk weet jij ook wel dat ...

Het tijd is om het volume van deze stem zachter te draaien en de volume van jouw persoonlijke cheerleader harder te zetten. Want, leven op jouw eigen voorwaarden vergt moedige keuzes maken, stappen buiten jouw comfortzone zetten en uitdagingen overwinnen. Het goede nieuws is: Jij kan dat. Stiekem weet jij dat ook heel goed en voel je dat het tijd is om actie te ondernemen. Denk groot en start klein, met bijvoorbeeld het lezen van dit boek. 

Maak het onbekende alvast wat bekender door het lezen van alle verhalen en zie hoe letterlijk iedereen die dromen realiseert, eerst honderden keren valt. Laat je inspireren door de manieren waarop wij vervolgens ook weer zijn opgestaan. Precies op dat punt ligt namelijk jouw potentiële groei. Op jouw oneindige succes, let's go!

IMG_3980.JPG

STEL JE EENS VOOR DAT ...

 • Jij het op jouw manier gaat doen. Vol vertrouwen en met liefde voor jouw behoeften, normen en wensen. 

 • De mening van jouw omgeving, de maatschappij en alle Guru's je motiveren, wellicht inspireren en vooral activeren

 • Jij weet wie jij bent, wat jouw voorwaarden en talenten zijn en waarom jij doet wat je doet.

 • Jij jouw doelen, wensen en dromen om hebt gezet in 3 duidelijke, haalbare en praktische focuspunten.

 • Jij daardoor alle vertrouwen hebt in het behalen van jouw verlangens.

Kortom: Jij jouw leven op jouw eigen voorwaarden leeft.

BOEK

Doelen die onbereikbaar lijken, voldoen aan de verwachtingen van jouw omgeving, de maatschappij en blijven hangen in het bekende. Na het lezen van dit boek is dat verleden tijd. Door het lezen, luisteren en bekijken van de levenspaden van de vrouwen in dit boek, krijg je een kijkje in de toekomst. Hoe kan het er voor jou uitzien als je eindelijk die relatie verbreekt, jouw baan opzegt, solliciteert op die promotie en de reis maakt die je al zolang wil maken? Door je mee te nemen in levenslessen vanuit verschillende perspectieven, krijg jij handvaten voor het opstaan wanneer je valt. Door de herkenning bouw jij vertrouwen: Als het ons lukt, lukt het jou ook. Zonder dat ik je vertel wat je moet doen, ontvang je meerdere mogelijkheden voor hoe je het kan doen.

"Voor de vrouw die voelt dat zij klaar is om het leven te leven zoals het voor haar werkt, voor de vrouw die dat nog niet is en voor de vrouw die dat al doet. Voor de man die naast haar staat. Voor de man die zich vrouw voelt en voor de man die zich mannelijk voelt, maar zijn vrouwelijke kant gehoor wil geven. Voor de vrouw die jou heeft grootgebracht of juist de vrouw die jij hebt grootgebracht".

Wat anderen zeggen:

IMG_4007.JPG

Auteur

Anikki Dusseldorp M.Sc. (1994) is gecertificeerd coach met paarden, Human Design en systemisch werk. Naast het schrijven en uitgeven van boeken, helpt zij ondernemers groeien in vrijheid, winst en vertrouwen.

"In de 28 jaar dat ik in dit leven ben, heb ik minstens net zo vaak gehoord hoeveel mazzel ik heb dat mij altijd alles lukt. Tegelijkertijd ben ik minimaal twee keer zoveel gevallen. Soms leverde dat een schrammetje op en soms een flink litteken. In beiden gevallen stond ik op en ging ik door. Door tot ik was waar ik wilde komen. Door tot waar ik nu ben. Als ik in al die momenten naar de successen of meningen van anderen was gaan luisteren, dan had jij dit boek waarschijnlijk niet in jouw handen gehad. In ieder geval niet geschreven en uitgegeven door me, myself and I. Mijn punt? Kijk naar wat je wél kunt, waar je wél staat. Bedenk hoe het is als het je lukt, als je wind mee hebt, als je een Ja ontvangt. Ga vanuit dat vertrouwen leven, hou je vast aan waar jij gelukkig van wordt en groei. Ik geloof ink jou, nu jij nog!" - Een fragment uit het voorwoord van Me, Myself and I.

"ALS JE IETS ÉCHT GRAAG WILT EN IN JEZELF GELOOFT, DAN KUN JE ALLES BEREIKEN!"

 

- ANIKKI MICHELLE

bottom of page