20210825-LIN_5123.jpg

BRAINWAVES

van werknemer naar ondernemer in 5 stappen

Op de juiste golflengte komen met jouw brein om zo alle kennis om te zetten naar concrete acties. Door alle informatie te vertalen in praktische en heldere doelen, ga jij stap voor stap naar dat wat jouw volgende bestemming mag zijn.

 

Samen met nog 4 andere deelnemers en mij groei jij in de komende twee maanden naar een mindset en strategie die ervoor gaat zorgen dat jij bereikt wat je wilt bereiken.

 

Fulltime ondernemen? Meer klanten, vrijheid en omzet? Promotie maken, maar in balans met privé? Een romantische relatie?

Op  9 november 2022 heb jij grip op jouw doelen.

Wat gaan wij doen?

6 weken 5/10/22-9/11/22

6 zoomcalls: iedere wo. om 11:00 uur

1x 1:1 online (strategie)sessie

Tussentijdse support ma-vr

6 weken mijn Brainwaves picken

Een uitgebreid netwerk met like-minded people

Jouw persoonlijke ont-wikkelingsplan incl. haalbare stappen en doelen

Er zijn 5 plekken beschikbaar voor

de ronde van 5 oktober '22

Ontwerp zonder titel_edited.png

In voorkouwen en vertellen hoe het moet, ben ik niet zo van. Er zijn dan ook geen video's of lessen, we doen het met wat jij meebrengt. In het hier en nu, met dat wat er is en ik stem mij daarop af.

 

Liever kijk ik namelijk naar wie jij bent, waar je nu staat en waar je heen wilt. Samen vinden wij de manier die jou daar op de makkelijkste en meest plezierige manier naartoe brengt. 

Samen betekent ook een all-in commitment van jouw kant. Als jij openstaat voor verandering en fully invested bent, dan ga jij grootse dingen bereiken, dat weet ik, dat geloof ik en vanaf vandaag mag jij dat ook gaan doen. Dat ben je waard!

20210825-LIN_3843.jpg

Wat kost dat?

Jouw investering is voor deze ronde €967,- incl. BTW

Waarom dan? 

Jouw proactieve houding en het signaleren van kansen beloon ik graag om jouw Brein te stimuleren vaker op deze golflengte te gaan acteren. 

Van stewardess naar fulltime onderneemster. De stap die ik afgelopen jaar heb gezet. De stap die ik al langer aanvoelde, maar nog niet uit durfde te voeren. Want, wat als het niet lukt, wat als ik geen klanten heb, wat als ik geen geld verdien en wat als ik het vliegen toch mis. Allemaal belemmerende gedachten waar ik tijd aan mocht besteden, welke ik mocht doorvoelen en waar ik gehoor aan mocht geven om zo weer ruimte te creeeren voor wat ik écht wil en daarbij helpende gedachten.

17/03/22 leverde ik mijn spullen in, met het laatste spaargeld op mijn rekening stond ik er financieel niet zo rooskleurig voor als de kleur van mijn website, maar voelde ik aan alles dat dit was wat mij te doen stond.

Zweverig? Nee. Heel goed over nagedacht, absoluut! Uiteindelijk is intuitie hetgeen dat al antwoorden heeft voordat ons hoofd het kan snappen. Door mijn brein de kans te geven om op dezelfde golflengte te komen als mijn intuitie heb ik de stap durven zetten. Sta ik waar ik nu sta en kijk ik graag met jou mee naar de stappen die jij kan zetten om een knoop als deze door te hakken en te gaan voor jouw dromen/doelen/verlangens - geef het beestje een naam. 

In combinatie met mijn ervaring als gecertificeerde coach faciliteer ik jouw Brainwaves op een manier waarvan je had gewild het al eerder te hebben ervaren. Ik weet precies welke methoden er wanneer handig zijn om in te brengen en heb dan ook een schatkist aan tools om alle antwoorden die jij al bij jou draagt naar boven te laten komen. 

Op naar die eerste stap en wie weet vertel jij straks ook een soortgelijk verhaal!