top of page
IMG_7513.jpg

BRAINWAVES

Eindelijk de jaaromzet waar je zo hard voor werkt, een relatie met jouw droompartner of promotie maken? Dan is dit jaartraject voor jou! Breng jouw intuïtie en brein weer op één lijn en ga van verlangen naar ontvangen.

Herken je die stem in jouw hoofd die zegt ...

 • Dat jij niet goed genoeg bent;

 • Te gevoelig bent en eens wat harder moet zijn;

 • Er zoveel anderen zijn die het veel beter kunnen;

 • Niet zoveel vooruit moet denken;

En ga jij dan ...

 • Twijfelen aan jezelf?

 • Vergelijken met anderen?

 • Jouw keuzes uitstellen?

 • Oneindig lang piekeren?

Eigenlijk weet jij ook wel dat ...

Het jou niet verder brengt, tegenhoudt en klein praat. Toch neemt het nog net iets te vaak de overhand. Je bent je bewust van het feit dat jouw intuïtie weer mag gaan samenwerken met jouw brein, maar hebt nog niet helder hoe jij dit kan toepassen op een manier die bij jou past.

 

Dat is best logisch. In de wereld van vandaag de dag wordt er van jou verwacht, dat jij je aanpast. Je gedraagt zoals jouw omgeving. Als jij jouw hoofd ook maar een beetje boven het maaiveld uitsteekt, dan ben je arrogant. Ontdek je de wereld van Reiki, mediteren en de Universele wetten, dan mag je jouw brein al helemaal niet meer gebruiken. Nee, alles is intuïtie. Verwarrend much? Dat hoeft niet. 

IMG_7410.jpg

STEL JE EENS VOOR DAT ...

 • Jij het op jouw manier gaat doen. Vol vertrouwen en met liefde voor jouw behoeften, normen en wensen. 

 • De mening van jouw omgeving, de maatschappij en alle Guru's je motiveren, wellicht inspireren en vooral activeren

 • Jij de balans tussen handelen vanuit een bedacht stappenplan en bijsturen op basis van jouw intuïtie dagelijks terugvindt. 

 • De rust en vrijheid waar je zo naar verlangt al ervaart tijdens het bereiken van jouw doelen - omdat het leven Hier en Nu is.

 • Jij van jezelf gaat houden zoals je altijd al hebt gewild dat iemand anders van jou zou houden.

Kortom: Jij jouw leven op jouw eigen voorwaarden leeft.

MASTERMIND: BRAINWAVES

12 MAANDEN

Een jaar lang ontvang je coaching in een groep van maximaal 6 deelnemers. Iedere eerste woensdag van de maand is er een zoomcall met coaching. Tussentijds kun jij al jouw vragen stellen in onze Voxer chat. Aanvullend ontvang je 12 maanden toegang tot de Stepping Stones Society

8 LIVE DAGEN

Komen wij samen op een prachtige locatie tussen de paarden. In blokken van twee dagen gaan wij aan de slag met Human Design, (Familie-)opstellingen, Voice Dialogue, Strategie, Meditatie, Manifesteren, Doelen stellen en alles daartussenin en omheen. Zolang het bijdraagt aan jouw proces, pakken we het erbij. Wat je er ook bij krijgt is een overheerlijke lunch en afwisselend diner.

1:1 SESSIES

Ieder kwartaal kun je een één op één moment met mij inplannen. Samen pakken wij door op de stukken die tijdens de live dagen aan bod kwamen en zoomen wij in of juist uit, om zo weer overzicht, inzicht en vooruitzicht te creeëren in waar jij staat en naartoe gaat.

REVIEWS

MET EEN LACH &

Een traan of tien. Voor mooie verhalen raad ik je een Disneyfilm aan. Al moet ik daar - met mijn open Solar Plexus a.k.a. Emotie centrum - zelf ook altijd bij huilen, maar dat ter zijde. In dit jaar gaan wij samen het leven ervaren. Daar horen leuke en minder leuke momenten bij. Dat is oké. Jij gaat namelijk ervaren dat je die aankunt. Samen gaan wij jouw uitdagingen tegemoet om bij die oplossingen te komen. Spoiler: Die zitten allemaal ín jou, echt waar.

 

Door samen uitdagingen te doorleven, betekent het ook dat ik er ben om de successen met jou te vieren. Proosten zullen wij zeker doen, want de kleinste dingen kunnen achteraf de grootste stappen blijken. In het Hier en Nu, met een knipoog naar het verleden én een plan voor de toekomst. Om na een jaar jouw eigen Disney sprookje na te vertellen en aan het leven te zijn.

Ben je er nog? 

Leuk, dan zitten jouw intuïtie en ik op 1 lijn!

Laten we in een kennismakingscall eens ontdekken of jouw brein ook aan boord is.

Uiteraard wil jij als geheel, eerst nog even weten over welk bedrag wij het hebben, helemaal terecht. 1x: 5000 incl. btw en in 4x: 1.250 incl. btw

Ik ben hier om jou te helpen in het realiseren van jouw verlangens, dromen, doelen, wensen en het vullen van jouw rekening. Ondanks dat het tegenwoordig normaal is het tienvoudige van dit bedrag te vragen, wil ik alles behalve jouw rekening leeg maken. Wél gaan wij een jaar lang samenwerken. Dat vraagt van mij een investering en van jou dus ook. Neem de tijd om de prijs op je in te laten werken en neem vervolgens zélf het besluit om een kennismaking in te plannen.

 

Cause I want you all in or not at all ;-) 

"ALS JE IETS ÉCHT GRAAG WILT EN IN JEZELF GELOOFT, DAN KUN JE ALLES BEREIKEN!"

 

- ANIKKI MICHELLE

VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer starten we?

1 februari 2023 gaan we van start! Januari 2024 ronden wij gezamenlijk af. Iedere eerste woensdag van de maand is er om 11:00 uur een coaching via zoom.

Wat zijn de coachdata?

De live dagen voor 2024 volgen na de zomerperiode van '23.

Iedere eerste woensdag van de maand is er om 11:00 uur een zoomsessie. 

De 1:1 momenten plan je in via de speciale agenda die ik met je deel zodra wij starten.

Wat als ik een keer niet kan?

De online sessies kun je terugkijken en jouw vragen kan je altijd via de tussentijdse voxer support stellen.

De livedagen kun je NU al blokken in jouw agenda. Mocht er sprake zijn van overmacht waardoor je toch een dag mist, dan kijken wij samen naar een passende oplossing!

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, je kunt in vier termijnen betalen. Iedere eerste maand van het kwartaal ontvang je dan een factuur. 

Is er een geld terug garantie

Nee, die is er niet. In ons kennismakingsgesprek kijken wij beiden of er een match is. Naast de begeleiding van mijn kant, vraagt het ook verantwoordelijkheid van jouw kant om jouw verwachtingen te realiseren. Wees je hiervan bewust voordat je Ja zegt tegen deelname!

Is het traject zakelijk aftrekbaar?

Ja, dit kan zeker. De btw staat vermeldt op de factuur en kun je dus opgeven bij jouw belastingaangifte. 

ex. btw is jouw investering 4162,- voor 12 maanden en 1653,- per kwartaal.

Ik woon in het buitenland, kan ik dan alsnog meedoen?

Als jij op de livedagen aanwezig kunt zijn in Nederland, dan kun je zeker deelnemen aan Brainwaves. Alle tussentijdse coaching vindt namelijk online plaats.

Zeg je tegen iedereen JA?

Nee, zeker niet. Hier gebruik ik, heel verrassend, mijn intuïtie én brein voor. Intuïtief voel ik of er een match is, met mij, maar ook met de groep. Met mijn brein kijk ik naar de praktische kant, waar sta jij, hoeveel persoonlijke ontwikkeling heb je al gedaan, wat is jouw doel, wat doe je nu om dat doel te bereiken en wat hoop je uit de coaching te halen.

Mijn vraag staat er niet tussen.

In dat geval mag je een mail sturen naar contact@dusseldorpcoaching.com of het onderstaande contactformulier invullen. Binnen 48 uur op werkdagen ontvang je een reactie.

Nog 1x alles op een rij:

NA ONS TRAJECT HERKEN JIJ JE HIERIN

 • Jij weet wie jij bent en leeft jouw leven op jouw eigen voorwaarden;

 • Jij staat waar jij wil staan en hoe je daar gaat komen of zelfs al bent;

 • Jij hebt zoveel vertrouwen, dat je met gemak jouw grenzen aangeeft, luistert naar jouw behoeften en op basis van JOUW wensen beslissingen maakt.

 • Je ervaart de rust in jouw hoofd, agenda en leven;

 • Je hebt tijd voor de leuke dingen in het leven, kunt daar van genieten en daar - zowel mentaal als fysiek - volledig bij aanwezig zijn.

PRAKTISCH VERTAALT IS DAT

 • Met een relatie waar jij jezelf mag en kan zijn;

 • Promotie op zak, zonder daar harder voor te moeten werken;

 • Een gevulde agenda met ideale klanten en Me-Time!

 • Jouw droomhuis gekocht of verbouwd;

 • Jouw wereldreis of emigratie uitgestippeld en het eerste ticket geboekt;

 • Een datum waarop jij uit loondienst gaat: Hello Entrepreneur, is it you?!

 • Tijd met jouw kinderen en partner - een dagje Efteling of Texel, gewoon omdat het kan!

€5.000,-

IMG_6967.jpg
bottom of page