EN GROEIEN IN

Vrijheid, winst en vertrouwen

Ondernemen vanuit jouw zijn. De klanten die je daarmee aantrekt. De winst die daaruit voortvloeit. Het vertrouwen dat je daarmee opbouwt. De stappen die je daardoor zet. De verantwoordelijkheid die je op die manier pakt. De vrijheid die je daarmee creërt. Het voorbeeld dat je daarmee bent. Voor jouw kinderen, buurman en nicht. De legacy die je daarmee nalaat, voor de volgende generaties. De voldoening die je daaruit haalt voor de allerbelangrijkste persoon in jouw leven:  Jij.

Document: Business Blauwdruk

Weten waar jouw focus op een werkdag mag liggen. Welke klanten bij jou aansluiten. Hoe jij jouw boodschap communiceert. De toon die jij daarin gebruikt. De informatie die jij deelt. Jouw marketing. Op jouw manier. Volgens jouw strategie. Passend bij wie jij bent. Dit document geeft antwoord op jouw sleutel tot succes en nog zo veel meer. 

Training: Me, Myself and Business

Leven van jouw onderneming. Ondernemen volgens jouw strategie. Gebaseerd op jouw energie. Geleerd vanuit jouw design. Ja, je leest het goed: De training is vormgegeven vanuit jouw unieke Human Design. Jij selecteert jouw energietype en volgt de training op een manier die bij jou past. In 2 maanden schrijf jij jouw persoonlijke ontwikkelingsplan. De concrete stappen die jij gaat zetten om uit loondienst te gaan. De knoppen waar jij aan kan draaien om jouw onderneming te laten floreren. In balans met privé, jouw dromen, wensen en doelen!

Meer Groei: Business Brainwaves

Tijd voor de volgende stap in jouw onderneming? Eens per jaar start Business Brainwaves: Hét jaartraject waarin jij naar het volgende niveau in jouw Bedrijf gaat. 

Met een combinatie van wetenschap, manifesteren, strategie en Human Design begeleid ik jou een jaar lang tijdens 8 livedagen met de paarden en tussentijdse support in het uitvoeren van jouw actieplan.

Op naar meer vrijheid, winst en vertrouwen!

RECENSIE

"Hoe wonderlijk paarden coaching werkt bleek al snel. Het paard voelde precies aan waar mijn blokkade lag. Ik moest er hartelijk om lachen. Door te doen en dingen uit te proberen met het paard kreeg ik inzicht in mijzelf en hoe de blokkade in mijn onderneming te overwinnen. De vragen die Anikki je stelt, zetten je aan het denken"

R. Kok