designs

interiors that make you smile

Van inspiratie naar creatie

Van verbouwing tot nieuwbouw

Van schets tot afwerking

Van diner voor twee tot groepen

IMG_8066.JPG

Interieuradvies

Een huis voelt pas als thuis wanneer het interieur klopt. Het is meer dan een paar functionele meubels neerzetten en vormt de basis van jouw leven. Een interieur dat klopt is voor mij een interieur dat aansluit op wie jij bent, hoe jij leeft en dient als warme & veilige haven waar jij tot rust komt, mag groeien en fijne herinneringen kunt maken.

IMG_8013.JPG

Tafelstyling

De aankleding van de tafel maakt het eten net even smaakvoller, zorgt dat jouw gasten nog net iets langer aan tafel blijven zitten en creërt een comfortabele plek voor goede gesprekken met een lach en een traan. De styling vormt een basis, maar vult tegelijkertijd aan. In mijn ontwerp zal ik altijd zorgen dat het bij het seizoen, de gelegenheid, eventuele thema, het eten en jou als host past.

RECENSIES

IMG_0465.JPG

Mirjam Rakers
Interieuradvies woning Zuid-Holland

“Ziet er goed uit! Je advies geeft zeker goede aanknopingspunten ook voor keuzes in de toekomst met name ook qua hoe we verbinding kunnen aanbrengen tussen alle elementen! Super thanks big, ik ben weer helemaal geïnspireerd!"

BOOKINGS

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag een afspraak maken? Of heb je een vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier.


Wanneer ik het contactformulier ontvang, neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

De dagen waarop intakegesprekken kunnen plaatsvinden zijn vrijdag en zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur. 

ADDRESS

E: info@anikkimichelle.nl

T: 06 305 33 060

Telefonisch contact met Dusseldorp Designs is mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

  • Instagram
Beach Banquet