top of page
IMG_7044.jpg

GRATIS HULP

Eerst eens kennis maken voordat je de stap naar een financiële investering zet kan via deze gratis kanalen waar ik jou dagelijks voorzie van inspiratie om jouw leven op jouw eigen voorwaarden te leven, veel plezier!

GRATIS HULP

PODCAST

Op fluctuerende momenten vind je een aflevering via de ont-wikkelingspodcast.

De podcast waarin ik inspiratie en tips met je deel over hoe jij gaat leven vanuit meer rust en vertrouwen en minder gaat denken. Ik leer je hoe jij gaat leven als de persoon wie jij bent en hoe je stopt met willen voldoen aan de verwachtingen van anderen. Op naar meer tijd, geld en energie!

SOCIALE MEDIA

Op Tiktok, Youtube, LinkedIn, Facebook en Instagram deel ik met grote regelmaat (meer dan die van de podcast ;-) inzichten, friendly reminders, een positieve noot en mijn dagelijkse leven met jou.

GOAL GUIDE

Doelen stellen is iets anders dan doelen behalen. Wel ben ik van mening dat als je jouw doelen wil behalen het praktisch is om de doelen concreet te maken. Passend bij wie jij bent, waar jij staat en hoeveel tijd + geld jij hebt.

 

Een mooie tool voor het bekijken van wie jij bent is Human Design. In deze gids geef ik jou dan ook tips hoe jij doelen stelt vanuit jouw design.

BLOG

Gedachten die ik heb, achtergrondinformatie die ik lees en weekelijkse inspiratie vind je in de blogposts. 

Waar je hier zelf kiest of je het wil lezen en er geen algoritme aan te pas komt, heb je op deze manier de mogelijkheid om de content die ik deel tot je te nemen. 

"ALS JE IETS ÉCHT GRAAG WILT EN IN JEZELF GELOOFT, DAN KUN JE ALLES BEREIKEN!"

 

- ANIKKI MICHELLE

bottom of page