HUMAN DESIGN

BLAUWDRUK DOCUMENTEN 
BRAINWAVES

 

Weten wie je bent. 

 

Je hoort het heel vaak en in de basis zal je het antwoord ook echt wel weten.

 

Weet je het ook op een diepere laag? Op welke manier jij het makkelijkst jouw doelen behaald? Op welke manier jij het beste beslissingen kunt maken? En welke strategie voor jou werkt in plaats van andersom?

 

Vandaag de dag bestaan er veel methodes en tools, allemaal ‘bewezen succesvol’ en ‘makkelijk toepasbaar’. Als het voor jou niet werkt, dan doe jij iets verkeerd. Die methode klopt namelijk. Werkte al voor meerdere mensen. 

 

Kijken naar wie jij bent, hoe jouw energie werkt en welke strategie jou het snelst bij jouw doelen brengt op een manier die bij JOU past. In mijn ervaring is dat wat Human Design doet. 

 

Op basis van jouw geboortedatum, -tijd en plaats wordt jouw unieke blauwdruk gegenereerd. 

 

Human Design is opkomend, populair en effectief. Het geeft jou een beschrijving van hoe het voor jou kan werken, maar het is jouw experiment. Als het niet werkt, dan klopt de informatie niet. Jij hebt altijd gelijk. 

 

Bekrachtigend en een effectieve manier om jouw doelen te bereiken. Benieuwd geworden? Bestel dan nu jouw blauwdruk document!

Liever direct aan de slag met experimenteren en integreren, maar wel vanaf de bank bij jou thuis? Doe mee aan de volgende ronde van Brainwaves en start jouw Human Design experiment!

Blauwdruk document

Jouw unieke blauwdruk vertaalt

In het Nederlands

80+ pagina's

+11.000 woorden

Per mail

10 werkdagen na betaling 

15 per maand beschikbaar

Voor € 222,-

Brainwaves

6 weken

6 zoomcalls

5 plekken

1x 1:1 sessie

Volledig online

Persoonlijk ont-wikkelplan

Start: 5 oktober 2022

Voor € 967,-

Prijzen zijn inclusief 21% BTW

Karin

Wat een geweldig mooi en interessant document is dit! Met bewondering heb ik gelezen hoe ik het best functioneer volgens mijn blauwdruk en wat blijkt? Ik leef voor 90% al mijn leven hoe dit het beste bij mij past! Ik was aan het twijfelen om te solliciteren naar een droombaan, door het lezen van mijn human design kreeg ik het zetje om dit gewoon te doen!( En heb ik die stap ook gezet)

Wieke

"Gisteren had ik een mooi live gesprek op Instagram met een collega over Human Design en vanuit mijn profiel als Projector (6/2 Sphlenic) voel ik de drive om te teachen en inspireren vanuit de puntjes van mijn tenen. Ik voel een enorme drijfveer om de wereld voor mens en dier mooier te maken en werk hier al mijn hele leven iedere dag op een bepaalde manier aan. 

Dit gaf me dan ook de inspiratie om nu, na een paar jaar, tóch eens te starten met deze nieuwsbrief"

IMG_6428 3_edited.jpg

Human Design

Een combinatie van astrologie, wetenschap en spiritualiteit vormen jouw Human Design Chart. Met deze informatie kun jij bevestigen en misschien nog wel ontdekken wie jij in jouw kern bent. Op basis van deze gegevens geef ik jou handvaten om het leven te leven op een manier die past bij wie jij bent. Je krijgt antwoord op vragen als hoe jij makkelijk beslissingen maakt, hoe jij meer klanten aan kunt trekken, hoe jij efficient jouw doelen bereikt en hoe jij  jouw talenten en kwaliteiten zo optimaal mogelijk in kunt zetten. Het uitgangspunt bij deze tool is dat het JOUW experiment is en jij altijd gelijk hebt.