top of page

RUIM 160 CURSISTEN DOEN AL MEE!

IMG_7228_edited.jpg

HUMAN DESIGN in PRAKTIJK

Ben je geïnteresseerd in Human Design, maar voelt het nu nog als een oneindig doolhof? 

Dan is deze training voor jou! In de basismodule én vier verdiepende modules neem ik je in korte, duidelijke video's mee en maken wij het samen praktisch toepasbaar.

"Hoe nu verder?"

Je hebt jouw chart gedownload, wat gratis informatie op internet gevonden en volgt een aantal accounts op Instagram. Wellicht ben je zelfs een keer bij een lezing geweest of heb je jouw blauwdruk besteld. En dan? In theorie is alles zo makkelijk, mooi en helder. Totdat het dagelijkse leven om de hoek komt kijken en zegt: Mij nie bellen.

 

Grapje natuurlijk, voor een deel dan, want het is aan jou om de theorie in praktijk te brengen, zodat je er ook de vruchten van kunt plukken in de alledaagse bezigheden. Naar zwemles met jouw dochter, ouderavond op school, wandelen met jouw Golden Retriever en in gesprek raken met de eigenaar waarvan de hond zo leuk samen speelt. 

Hoe breng je die theorie nou in praktijk?

HERKENBAAR?

"Je gaat zo naar die chart leven, vind ik"

"Het komt op mij zo technisch over en ik ben meer intuïtief " 

"Mij te zweverig om gewoon op basis van mijn onderbuikgevoel te beslissen, dat kan toch niet?"

"Wat zouden mijn familie en vrienden ervan vinden? Dat snappen ze nooit als ik nu ineens anders ga doen"

"Ik heb ook eigenlijk geen idee waar ik nu moet beginnen"

"Mijn dochter is een Manifesting Generator en ik ben een Projector, hoe maak ik meer contact?"

Een tool wordt pas écht interessant als je het toe gaat passen. Let me show you:

 

Nu gooi ik - als 3/5 Mental Projector - dus even een lijn 3 momentje in mijn Branding ;-) 

 

Tijdens de communityweek in de cursus van Celine Charlotte, maakte ik niet alleen een blauwdruk document voor heel haar team (Heel slim!), maar kregen alle deelnemers ook nog de mogelijkheid om een bonus te vinden of zíj́n bij andere trainingen. Onder deze post plaatste ik een oproepje - het wachten op de uitnodiging is actief en niet passief - dat dit in alignment was bleek al snel: Ik kreeg meer dan 10 reacties op mijn oproep en werd geheel volgens mijn strategie uitgenodigd. 

 

Waar ik vanuit de beste intentie had aangeboden de Masterclass af te kunnen stemmen op de doelgroep van de ondernemer waar ik mee zou samenwerken, werd dat nu een beetje onhandig. Al bellend en pratend (hallo Mental autoriteit) kwam ik tot het idee er een ‘online training’ van te maken met verschillende modules. Maximaal 4 verdiepingen, met elk een eigen toegangsniveau en daar konden de geïnteresseerde uit kiezen. 

 

115 deelnemers verder (hallo Succes Signatuur) and still counting, want sommige samenwerkingen gaan nog starten en een aantal zijn al verlengd, dacht ik: Waarom is dit enkel toegankelijk als bonus, ik wil dat jij dit ook kan volgen! 

 

Your turn: Tijd om jouw kennis in praktijk te brengen bij het kiezen of je gebruik maakt van dit te gekke aanbod en straks jouw eigen succesverhaal vertelt!

Ontwerp zonder titel-24.png

WIL JIJ OOK ...

 • Jouw chart begrijpen voorbij de basiskennis en op een manier dat je het direct toe kan passen in praktijk?

 • De verbinding met jouw kind(eren), partner, collega's en/of familie versterken?

 • Verzachting naar jouzelf (en anderen) aanbrengen in het rouwproces door het snappen van hoe jouw emoties en energie werken?

 • Jouw zelfvertrouwen een boost geven en eindelijk de stappen zetten waar je stiekem van droomt?

 • Jouw doelen concreet maken en vervolgens behalen op een manier die past bij wat jij in dit leven te doen hebt?

 • Meer helderheid en daarmee rust ervaren door bevestiging te krijgen in wie jij bent en waarom jij doet wat je doet?

 • Makkelijker keuzes maken, waar je achteraf geen spijt van hebt, omdat je weet hoe je dat meet?

Human Design in Praktijk

8 modules

Zonder de basis is praktisch verdiepen een onnodige uitdaging, dus is de eerste module volledig gevuld met basisinformatie. Vervolgens zijn er vier verdiepende levensgebieden: Zelfvertrouwen, doelen stellen, ouders & kinderen en rouw & verlies. De tweeweklijkse live sessies staan in een aparte module.

54 video's

In 54 korte en krachtige video's neem ik je mee in jouw chart. Hoe werkt jouw energie? Hoe neem jij het beste beslissingen? Werkt consistentie effectief voor jou of juist niet? Hoe verbind jij jouw chart met die van de mensen om jou heen? Emoties verwerken, wat zegt jouw chart daarover? Op deze manier krijg je naast de kennis ook concrete voorbeelden.

1 jaar lidmaatschap

Naast het werkboek met vragen ter reflectie en bewustwording, ontvang je ook 12 maanden toegang tot de Stepping Stones Society. Hier vinden iedere 1-2 weken live sessies plaats: Zoals een Human Design reading, waar jij je ook voor op kan geven. 

39 bijlagen

Het videomateriaal is gekoppeld aan bestanden die je ook los tot jouw beschikking krijgt. Zo heb je deze altijd bij de hand, zonder dat je de video opnieuw hoeft te bekijken en zelfs nadat de toegang tot de training verloopt. Je hebt 1 jaar lang toegang tot het materiaal.

 Totaalbedrag van €1.152,-

Nu voor €299,- inclusief btw

Ontwerp zonder titel-30.png

RESULTATEN

01

HELDERHEID EN VERTROUWEN

Grenzen aangeven, emoties uiten, Nee zeggen, you got it!

02

CONCRETE ACTIEPUNTEN

Die vriendin bellen, inschrijven bij de KVK, studie starten, check and done!

03

KENNIS VAN JOUW CHART

Communiceren of verbinden met anderen en jezelf, you know how!

"Believe in yourself and all that you are. There is something inside you, that is greater than any obstacle" 

- Christian D. Larson

WAT JE LEERT

De basismodule uit de training geeft jou in ieder geval antwoord op de volgende vragen:

 • Wat is Human Design?

 • Wat staat er in mijn chart?

 • Hoe lees ik mijn chart?

 • Waar vind ik mijn chart?

 • Wat kan ik met deze informatie?

 • Welke energietypen zijn er?

 • Wat is mijn gouden formule?

 • Wat houdt mijn autoriteit in?

Daarnaast komen de volgende onderdelen uit jouw chart aan bod verdeeld over de verdiepende modules:

 • Jouw Emotie centrum

 • Jouw Ajna en Keel centrum

 • Jouw Sacrale centrum

 • Jouw Wortel en Kroon centrum

 • Jouw Milt centrum

 • De vier pijlen en daarmee jouw zintuigen, (spijs)vertering, perspectief en consistentie

 • + Jouw profiel/persoonlijkheid

Naast de basismodule, zijn er nog vier verdiepende modules en die behandelen de volgende thema's uit het dagelijkse leven gekoppeld aan jouw design:

 1. Zelfvertrouwen

 2. Doelen stellen

 3. Ouders en kinderen

 4. Rouw en verlies

Verder krijg je dus één jaar lang toegang tot de Stepping Stones Society waar je iedere maand een live Human Design reading kan volgen, alle vragen kunt stellen en er 10x per jaar een gastexpert langskomt om jou mee te nemen in zijn/haar expertise.

WAT HET TRAJECT UNIEK MAAKT

TWEEWEKELIJKSE LIVE SESSIE

De combinatie van coachen met behulp van paarden en Human Design is een vorm die maar weinig tot niet voorkomt, anders dan bij mij. Dit terwijl de combinatie goud in handen heeft. Het geeft je inzicht waar je járen voor therapie kan volgen.

STRATEGIE UIT PRAKTIJK

Tijdens mijn eigen loopbaan heb ik bij internationale bedrijven als de Koninklijke Luchtvaartmaatschappij en het Okura Hotel gewerkt. Een flink staaltje strategie is mij dus niet onbekend en zal ook deels terugkomen in jouw traject.

MAANDELIJKSE COACHING

Alle informatie die jij al tot je hebt genomen die ga je belichamen en daarmee dus toepassen in het dagelijkse leven. Op zowel jouw werk als thuis. Zodra het onderdeel is van wie jij bent, zal het effect zichtbaar zijn. 

4 UUR BEELDMATERIAAL

In dit traject is er geen sprake van graven in het verleden, maar kijkend vanuit de toekomst vertaalt naar het heden. Denken in mogelijkheden en oplossingen, niet omdat altijd alles opgelost moet worden, wel omdat dit je vooruit laat bewegen.

IMG_7451_edited.jpg

REVIEWS

01

Yvonne

"De deelnemers vonden de Masterclass Human Design heel leuk!".

- School of Samkalpa van Steffy Roos du Maine

02

Heleen

"Ik er heel erg blij mee ben en dat het weer wat puzzel stukjes op zijn plek laat vallen, ik ben wel benieuwd in de verdieping!".

03

Dagmar

"Hé lieve Anikki, dankjewel voor de Blauwdruk Human Design. Ik ben gisteravond al begonnen met een stukje lezen. Wauw, wat bijzonder om dit te lezen en jezelf hierin zo te herkennen. Ik kan niet wachten om verder te lezen, super interessant!"

- Bestelde daarna een document voor haar 3 zoons

IMG_3599.JPG

Hi, 

Onderneemster en Auteur Anikki (@anikkimichelle.nl) heeft in de afgelopen jaren honderden mensen geholpen om te leven op hun eigen voorwaarden als de persoon wie zij ongefilterd zijn. Dit zodat zij meer plezier, rust en vertrouwen kunnen ervaren. Dat doet zij via haar boek, online trainingen (de eerste ter wereld vormgegeven vanuit Human Design!), in de society, via deze coachtrajecten en als docent.

IS DIT VOOR MIJ?

Je bent nog helemaal nieuw in de Human Design wereld of hebt er wel van gehoord, maar wil je graag verder verdiepen in de materie.

Je houdt van persoonlijke ontwikkeling waar spiritualiteit praktisch wordt gemaakt.

Je zou het prettig vinden om wat handvatten te krijgen in een aantal levensgebieden afgestemd op wie jij bent, in plaats van een algemeen advies.

Je leert graag op jouw eigen tempo in jouw eigen omgeving, maar wil wel makkelijk en snel jouw vragen kunnen voorleggen.

Jouw manier is DE manier en een andere waarheid bestaat pas zodra je het zelf gelooft. 

Het liefst wil je alles met jouw hoofd kunnen verklaren en dus ga je op zoek naar antwoorden, wetenschappelijke onderzoeken en geloof jij jouw intuïtie pas als je het kunt uitleggen.

Je vindt Human Design opzich wel interessant, maar je vindt dat er een te grote hype omheen is en hebt je er eigenlijk ook nog nooit écht goed in verdiept.

In coaching wil jij graag de antwoorden van jouw coach ontvangen en het liefst gisteren nog de boel opgelost hebben. 

ZO WERKT HET TRAJECT

Wat gaaf dat je erover nadenkt en waarschijnlijk zelfs al besloten hebt om deze training te willen volgen! Een super waardevol cadeau van en voor jouw toekomstige zelf. Jouw brein en intuïtie zullen je dankbaar zijn! Ter verduidelijking benoem ik hieronder nog een aantal hoofdlijnen die handig zijn om mee te nemen in jouw besluit.

 

Er bestaan géén goed of fout in deze training, sterker nog: In mijn bedrijf. Net als dat jij er mag zijn zoals je bent, mogen de andere leden van de society er ook zijn zoals zij er zijn. Ik oordeel niet en vertel jou nooit wat je moet doen. Tijdens de sessies duid ik niets, maar stel ik hooguit vragen ter verduidelijking in jouw proces. Het draait altijd om jou en jij hebt dan ook altijd gelijk wat betreft jouw leven en jouw keuzes.

 

Na het aanschaffen van jouw ticket, gaat het als volgt:

 1. Je ontvangt één mail met een betaaloverzicht voor jouw eigen administratie en één mail met inloggegevens voor de online leeromgeving (heb je daar al een account en betaal je met hetzelfde mailadres, dan krijg je geen nieuwe inloggegevens)

 2. Je krijgt direct (!) toegang tot alle modules en de Stepping Stones Society!

 3. In de week van 5 juni starten wij gezamenlijk door middel van an experiment a day én een live Q&A met alle nieuwe deelnemers.

 4. Je houdt minimaal 1 jaar toegang tot de training en het materiaal uit de bijlagen mag je voor altijd houden.

 5. Met jouw lidmaatschap ben je 365 dagen lid van de Stepping Stones Society en kun je 24/7 jouw vragen stellen, bij 10 expertsessies en 10 live Human Design readings meekijken of aanmelden. 

MEEST GESTELDE VRAGEN

"Kan ik ook een losse module kopen?"

Dat kan zeker, wel betaal je met 139,- per module in verhouding meer dan wanneer je de hele training in zijn geheel aanschaft. Mocht je dit toch prettig vinden, stuur mij dan even een berichtje en dan stuur ik je de juiste link toe.

Human Design in Praktijk

8 modules

Zonder de basis is praktisch verdiepen een onnodige uitdaging, dus is de eerste module volledig gevuld met basisinformatie. Vervolgens zijn er vier verdiepende levensgebieden: Zelfvertrouwen, doelen stellen, ouders & kinderen en rouw & verlies. De tweeweklijkse live sessies staan in een aparte module.

54 video's

In 54 korte en krachtige video's neem ik je mee in jouw chart. Hoe werkt jouw energie? Hoe neem jij het beste beslissingen? Werkt consistentie effectief voor jou of juist niet? Hoe verbind jij jouw chart met die van de mensen om jou heen? Emoties verwerken, wat zegt jouw chart daarover? Op deze manier krijg je naast de kennis ook concrete voorbeelden.

1 jaar lidmaatschap

Naast het werkboek met vragen ter reflectie en bewustwording, ontvang je ook 12 maanden toegang tot de Stepping Stones Society. Hier vinden iedere 1-2 weken live sessies plaats: Zoals een Human Design reading, waar jij je ook voor op kan geven. 

39 bijlagen

Het videomateriaal is gekoppeld aan bestanden die je ook los tot jouw beschikking krijgt. Zo heb je deze altijd bij de hand, zonder dat je de video opnieuw hoeft te bekijken en zelfs nadat de toegang tot de training verloopt. Je hebt 1 jaar lang toegang tot het materiaal.

 Totaalbedrag van €1.152,-

Nu voor €299,- inclusief btw

Ontwerp zonder titel-30.png
bottom of page