top of page

RUIM 180 CURSISTEN DOEN AL MEE!

Ontwerp zonder titel-24.png

HUMAN DESIGN in PRAKTIJK

EEN ONLINE TRAINING DIE JOUW KENNIS OMZET IN KUNDE

IMG_1468_edited.jpg

Gemaakt en begeleidt door Anikki Michelle,
Motivational speaker en auteur

Als 3/5 Mental Projector geeft Anikki gidsing in jouw Human Design experiment als geen ander. Met jaren aan ervaring als gecertificeerd coach (M.Sc.) én docent, weet zij de informatie in begrijpbare taal uit te leggen en jouw intrinsieke motivatie te activeren. Waardoor jij direct aan de slag kan en de voordelen van Human Design al in jouw leven ervaart nog voor je het doorhebt.

In deze training behandelen wij

Jouw Human Design chart verdeeld over 7 modules 

Naast de 7 modules met 60+ video's 

ontvang je óók...

+ 1 jaar lidmaatschap tot de Stepping Stones Society, waar jij 24/7 jouw vragen kunt stellen, in contact kunt komen met dezelfde energietypes en iedere maand een bonus ontvangt van een gastexpert (179,-)

+ Uren aan al toegevoegd bonusmateriaal van ondernemers als Rouwbegeleider Myrthe Geerts, Psycholoog Yvonne Lankhaar, Arts en Auteur Dokter Juriaan.

+ Kortingen op vervolgdiensten zoals het Blauwdruk Boek!

+ Meer dan 40 Bijlagen, zodat je het materiaal uit de video's altijd tot jouw beschikking hebt en aanvullend naslagwerk erbij kunt pakken als je even snel iets terug wil zoeken.
 

 Totaalbedrag van €1.152,-

Niet voor €397,-

Maar nu voor €197,- inclusief btw

- Steffy Roos Du Maine

Review

Liever persoonlijke begeleiding?

Doe dan mee als VIP

Bij de ronde van 2024 heb je nu ook de mogelijkheid om als VIP mee te doen waarbij je 6 maanden intensieve coaching krijgt, zowel 1:1 als in een groep van maximaal 10 deelnemers. Bij inschrijving in 2023 krijg je de Soul Reading cadeau én naast de training inclusief hiervoor genoemde extra's, ontvang je dan ook nog:

+ 6 live dagen inclusief lunch (1.794,-)

+ 6x een 1:1 sessie (1.900,-)

+ Tweewekelijkse groepssessie via zoom (588,-)

+ Verdiepende vrijdag voicememo (249,-)

+ 6 maanden tussentijdse bereikbaarheid (677,-)
 

 Totaalbedrag van €5.784,-

Niet voor €1.997,-

Nu voor €497,- inclusief btw

Jacintha Pelgrum 

Sensual Radiance Mentor en Fotograaf

In 2022 deed Jacintha mee als VIP deelneemster aan de online training Me, Myself and Business - wat nu terugkomt in de Business module - en dit is wat zij achteraf te zeggen had over het VIP traject. Om te zien waar zij nu staat nodig ik je uit even op haar socials mee te kijken.

IMG_7127_edited.jpg

Wat deze training Uniek maakt

+ Als docent op het MBO weet ik als geen ander hoe ik informatie op een didactische manier vertaal en jouw aandacht daarbij vast kan houden, die skills vind je uiteraard ook terug in de training en video's.

+ De training is gericht op situaties uit het dagelijkse leven en komen dan ook voort uit levensechte voorbeelden die ik tijdens readings of gesprekken te horen kreeg. 

+ De VIP variant waarbij je mijn persoonlijke begeleiding 6 maanden tot jouw beschikking hebt en ik als gecertificeerd coach al mijn tools afgestemd inzet tijdens jouw 1:1 sessies en 0p de live dagen.

+ Mijn persoonlijke (al geleerde) lessen als 3/5 Mental Projector en bijbehorende visie zitten in de training en Society verwerkt. The Good and the Ugly, je krijgt het allemaal!

+ Constante updates zijn logisch bij deze training en kun je dan ook verwachten, geheel inclusief in de huidige investering: nog meer waar voor jouw geld. 

+ Al het bonusmateriaal dat door gastexperts beschikbaar is gesteld.

Resultaten
Na het volgen van Human Design in Praktijk

HELDERHEID EN VERTROUWEN 

Grenzen aangeven, emoties uiten, Nee zeggen, you got it!

01

CONCRETE ACTIEPUNTEN

Die vriendin bellen, inschrijven bij de KVK, studie starten, check and done!

02

KENNIS VAN JOUW CHART

Communiceren of verbinden met anderen en jezelf, you know how!

03

IMG_7513_edited.png

Veelgestelde vragen beantwoord

Moet ik ondernemer zijn?

Nee, dat is niet nodig voor deze training. Zelfs uit de Business module zal je nog interessante informatie voor op jouw werk kunnen halen.

Is de training zakelijk aftrekbaar?

Ja, je kunt de training opgeven als investering voor jouw bedrijf. De genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Wat als ik het niets vind?

Daar gaan wij natuurlijk niet vanuit, maar ik kan mij voorstellen dat je het spannend vindt om een investering te doen zonder zekerheid te hebben. Het is goed om te weten dat ik niet aan geld terug garantie doe, puur om jou het keuzemoment niet uit te laten stellen. Wil je sparren dan kan dat altijd en is er iets niet naar tevredenheid tijdens de training, dan kun je mij ook altijd een bericht sturen!

Op welke data zijn de VIP sessies?

De live dagen vallen op de volgende zaterdagen: 13 januari, 3 februari, 9 maart, 20 april, 25 mei en 29 juni. De 1:1 sessies plannen wij samen in en de tweewekelijkse zoomcalls vinden plaats op de woensdagavond (met uitzondering van vakanties). Een exacte planning kan ik je indien gewenst vooraf toesturen en ontvang je uiteraard ook na aanmelding.

Human Design is nog helemaal nieuw voor mij, is het dan wel te volgen?

Ja, absoluut! De training heb ik zo gemaakt dat het voor ieder kennisniveau toegankelijk is. Juist ook om vanuit hetzelfde fundament te starten.

Kan ik in termijnen betalen?

In principe niet, mocht dit voor jou echt een dealbreaker zijn, stuur mij dan even een bericht en dan kan ik kijken of er mogelijkheden zijn.

Ik heb al eens een blauwdruk boek bij jou besteld, voegt de training nog iets toe?

De training gaat vooral over het praktisch toe kunnen passen van alle informatie en kennis (zoals uit jouw boek) in het dagelijkse leven. Hoewel er uiteraard een stukje overlap inzit - vandaar ook de kortingscode voor jou in jouw samenvatting - zijn er ook veel nieuwe ontdekkingen te ervaren!

Zo leuk, ik heb besloten om mee te doen! Wat nu?

Allereerst, wauw: Go you! Kijk jou eens voor jezelf kiezen, super gaaf, van harte welkom en gefeliciteerd! Via de onderstaande knop kun jij je aanmelden en kiezen voor het gewenste pakket. Vervolgens krijg je twee mailtjes van mij: een betaaloverzicht en inloggegevens naar de training. In de loop van de maand - als je al lekker aan de slag bent gegaan met de training - ontvang je vervolgens een overzicht met wat jou verder nog te wachten staat.

Mijn vraag staat er niet tussen?

Mail hem dan alsjeblieft even naar contact@dusseldorpcoaching.com en dan krijg je binnen 1 week een zorgvuldig en zo volledig mogelijk antwoord van mij persoonlijk.

bottom of page