top of page
IMG_8815.JPG

HUMAN DESIGN INTEGRATIETRAJECT

Ga van kennis naar kunde ...

... en ervaar de voordelen van Human Design in jouw dagelijkse leven.

"Hoe nu verder?"

Je snapt dat frustratie jouw killer is. Je weet dat je op basis van jouw onderbuikgevoel of intuïtie de meest passende keuzes maakt, je weet dat je op een uitnodiging hebt te wachten voor je een samenwerking of relatie aangaat, je weet dat je iedere dag een ander persoon kan zijn afhankelijk van jouw omgeving.

 

Het wil alleen nog niet helemaal tot uiting komen en zodra je ermee gaat experimenteren loop je vast en los je het toch maar weer op met jouw hoofd, want die snapt het ten minste.

Herkenbaar?

Op het Moment Suprême neemt jouw hoofd het weer over 

Wachten voelt verlammend, alsof je niets kunt doen

Je vraagt je af waarom je eigenlijk aan jouw Human Design experiment begonnen bent

Het voelt als een never ending doolhof waar je nooit de uitgang meer vindt

Bij anderen lijkt het deconditioneren zo makkelijk

Je hebt geen idee waar je nu moet starten

Zo een prachtige tool en zo effectief

Vooral zodra je de gegevens uit jouw chart gaat toepassen

 

Dán wordt het echt feest

Op dat moment kun je gaan experimenteren, uitproberen, ervaren

Ervaren wat voor jou klopt

Ervaren waar je de verbindingen kunt leggen

 

Verbindingen met jouw dagelijkse leven en met de mensen om jou heen

 

Pas dan ga je het resultaat van jouw kennis terug zien in praktijk

En ik weet zeker dat je ook dan beter snapt waarom iedereen zo ontzettend enthousiast is over Human Design

 

Zoals de naam al zegt is dat dus ook waar het Human Design Integratietraject om draait en jou antwoord geeft op deze vraag: Hoe integreer ik Human Design in mijn dagelijkse leven?

Het helpt jou ook direct bij het belichamen van dit antwoord, zodat jouw kennis een kunde wordt. 

Ontwerp zonder titel-24.png

@anikkimichelle.nl

@anikkimichelle.nl

HOE ZOU HET ZIJN ALS...

 • Jij de kennis die je nu hebt onbewust toepast in jouw dagelijkse leven en automatisch bijstuurt wanneer je frustratie ervaart;

 • Jouw chart gaat leven doordat je het toepast in de praktijk en daarmee het contact tussen jou en jouw familie versterkt;

 • De boel weer gaat stromen doordat jij jouw design omarmt in plaats van vervloekt;

 • Je wachten voortaan als rustgevende ruimte ziet en inzet als jouw kracht;

 • Je het vertrouwen hebt dat jij voldoende kennis bezit en door de belichaming van deze kennis, HD weer als een fun tool kunt zien;

 • Je steeds meer jouw levensdoel kunt vervullen, doordat je weer een stuk gedeconditioneerd hebt, yay!

Human Design Integratietraject

4 sessies bij de paarden

Iedere 3 weken heb je een sessie bij de paarden en mij en werk jij aan het stuk waar je in die fase mee bezig bent. De sessies duren tussen de 60-120 minuten en zijn altijd buiten, op de grond, naast het paard. Ervaring is dus niet nodig, gepaste kleding en schoenen wél.

4 online sessies

In de week voorafgaand aan jouw sessie bij de paarden, heb je een online sessie met mij staan. In deze sessie is er ruimte voor Human Design readings en verdiepende vragen die jij hebt, gerelateerd aan jouw chart en jouw experiment in praktijk. Deze sessies duren maximaal 60 min.

Blauwdruk Boek

Naast het werkboek met vragen ter reflectie en bewustwording, ontvang je ook jouw persoonlijke Human Design Blauwdruk uitgewerkt op papier. Je kunt zelf kiezen of je de business variant of de persoonlijke versie wil ontvangen. Ter ondersteuning van jouw experiment zitten daar vragen bij.

3 maanden coaching

Gedurende de drie maanden dat dit 1:1 traject duurt ben ik doordeweeks bereikbaar voor vragen. Binnen 24 uur krijg jij antwoord op jouw vraag en zo kun je dus direct stappen blijven zetten in het dagelijkse leven, zonder eerst te moeten wachten op de volgende sessie.

€1.890,- inclusief btw

3.png

RESULTATEN

01

BELICHAMEN

Je leeft niet meer naar jouw design, maar vanuit jouw design. De kennis is nu omgezet naar bekwaam onbewust en dat geeft je rust.

02

ERVARING

Tijdens het traject heb je zelf ervaren wat voor effect het heeft zodra jij het nieuwe gedrag toepast. Met deze eigen ervaringen beslis jij zelf wat je meeneemt het dagelijkse leven in.

03

VERTROUWEN

Jouw vertrouwen is sky high gegaan doordat je hebt ervaren dat jij zelf in de hand hebt hoe je met jouw kennis omgaat en je de bevestiging hebt ervaren dát het voor jou werkt.

"Believe in yourself and all that you are. There is something inside you, that is greater than any obstacle" 

- Christian D. Larson

WAT JE LEERT

Is helemaal niets. Tijdens dit traject ga jij namelijk aan de slag met wie jij bent en wat al in jou zit. De stappen kunnen er zoals onderstaand volgt uitzien, maar uiteindelijk zijn de paarden en jij leidend. Zij ervaren jou namelijk als geheel en delen jou niet op in gefragmenteerde stukjes uit jouw chart. Op die manier kunnen zij heel mooi laten zien waar je kunt optimaliseren en waar het wél stroomt.

Fase 1 Gouden Formule

In deze fase integreer jij jouw gouden formule in praktijkvoorbeelden. Tussen de paarden ga jij aan de slag met een activiteit die metafoor staat voor een situatie in jouw dagelijkse leven en integreer je jouw formule voor een stevig fundament.

Fase 2 Deconditioneren

Deconditioneren is iets wat in iedere fase plaats vindt, het verschil met nu is dat jij in de tweede fase een zelfgekozen dieptethema gaat deconditioneren. Zo een thema dat van invloed is op meerdere onderdelen in jouw chart en de integratie nu doet stagneren of zelfs blokkeren. Het thema hoef je trouwens niet bewust te kiezen, daar kom je samen met de paarden op uit tijdens een oefening die ik voor jou heb klaarliggen.

Fase 3 Verdiepen

Nu er ruimte is gemaakt is het tijd voor de integratie van dieper liggende lagen in jouw chart. Je krijgt de ruimte hiermee te experimenteren en op te reflecteren. Steeds meer facetten van jouw design komen op deze manier tot leven en kun jij vervolgens vertalen naar het dagelijkse leven.

Fase 4 Verankeren

Dat wat jij de afgelopen maanden aan integratiewerk hebt verricht ga je in deze laatste fase verankeren. Op deze manier zorg je dat het onderdeel wordt van jouw systeem en maak je de stap van bewust bekwaam naar onbewust bekwaam.

Blauwdruk Boek

Na iedere sessie staan er een aantal bijbehorende vragen in jouw boek, afgestemd op jouw blauwdruk. Uiteraard kun je dit naar eigen inzicht invullen en zijn er geen verplichtingen. De vragen zijn namelijk vooral bedoeld als extra bewustwording en reflectie. Wees hierin mild naar jezelf en heb vertrouwen dat wat lukt om te doen, blijkbaar voldoende is voor op dit moment in jouw experiment.

WAT HET TRAJECT UNIEK MAAKT

DE PAARDEN

Zoals ik al schreef zien de paarden jou als één geheel in plaats van gefragmenteerde stukjes uit jouw chart. Vanuit hun natuurlijke behoefte aan het veilig houden van de kudde, zullen zij jou altijd helpen om dit inzichtelijk te maken.

GEEN FOCUS OP BEGINNERSINFO

In dit traject ga je niet leren wat jouw energietype inhoudt, hoe je jouw chart leest en op welke manier jij het beste beslissingen neemt. Jij gaat aan de slag met dat wat je al weet en dit vertalen naar wie jij bent in het dagelijkse leven.

KENNIS BELICHAMEN

Alle informatie die jij al tot je hebt genomen over human design, jouw strategie, autoriteit, sign, not-self en spijsverteringssysteem die ga je belichamen. Zodra het onderdeel is van wie jij bent, zal het effect zichtbaar zijn. 

OPLOSSINGSGERICHT

In dit traject is er geen sprake van graven in het verleden, maar kijkend vanuit de toekomst vertaalt naar het heden. Denken in mogelijkheden en oplossingen, niet omdat altijd alles opgelost moet worden, wel omdat dit je vooruit laat bewegen.

IMG_6823_edited.jpg

REVIEWS

01

Mieke Schuurman

"Whaaaa ik zit nietsvermoedend op mijn mobiel heel de avond al een beetje te scrollen... check nog 1x mijn mail voor het slapen gaan en zit er gewoon een aanvraag voor mijn 1-1 traject in!!!!! Woehoeeee!!!

Btw hier heeft mn blauwdruk ook echt bij geholpen Anikki!"

02

Annemieke

"Jaaaa, op naar manieren waarop mijn vuurtje weer gaat branden! En proost op alle mogelijkheden die op mijn pad komen... dank voor het mooie document, nog elke week leer ik er iets nieuws uit!"

03

Liesbeth

"Een mooi en waardevol document over Human Design mogen ontvangen"

IMG_3599.JPG

Hi, 

Onderneemster en Auteur Anikki (@anikkimichelle.nl) heeft in de afgelopen jaren honderden mensen geholpen om te leven op hun eigen voorwaarden als de persoon wie zij ongefilterd zijn. Dit zodat zij meer plezier, rust en vertrouwen kunnen ervaren. Dat doet zij via haar boek, online trainingen (de eerste ter wereld vormgegeven vanuit Human Design!), in de society, via deze coachtrajecten en als docent.

IS DIT VOOR MIJ?

Je hebt al vele trainingen gevolgd, het liefst een van mijn trainingen/blauwdrukken, maar loopt in het toepassen van de informatie tegen bepaalde grenzen of uitdagingen aan.

Het is voor jou helder waar jouw focus ligt in het leven vanuit jouw design, er zit alleen nog een gat tussen die versie en de realiteit. 

Verantwoordelijkheid pakken voor dat waar je kunt doe jij graag en de bijbehorende emoties durf jij aan te kijken. 

Met of zonder ervaring in de paarden, sta jij open voor nieuwe kansen en informatie en start je altijd ergens aan alsof je er nog niets van weet.

Jouw manier is DE manier en een andere waarheid bestaat pas zodra je het zelf gelooft. 

Het liefst wil je alles met jouw hoofd kunnen verklaren en dus ga je op zoek naar antwoorden, wetenschappelijke onderzoeken en geloof jij jouw intuïtie pas als je het kunt uitleggen.

Je vindt Human Design opzich wel interessant, maar je vindt dat er een te grote hype omheen is.

In de sessies wil jij graag de antwoorden van jouw coach ontvangen en het liefst gisteren nog de boel opgelost hebben. 

ZO WERKT HET TRAJECT

Wat gaaf dat je erover nadenkt en waarschijnlijk zelfs al besloten hebt om dit traject te willen volgen! Een super waardevol cadeau van en voor jouw toekomstige zelf. Jouw innerlijk kind zal je dankbaar zijn en de paarden ook! Ter verduidelijking benoem ik hieronder nog een aantal hoofdlijnen die handig zijn om mee te nemen in jouw besluit.

 

Er bestaan géén goed of fout in dit traject, sterker nog: In mijn bedrijf. Net als dat jij er mag zijn zoals je bent, mogen de paarden er ook zijn zoals zij er zijn. Ik oordeel niet en vertel jou nooit wat je moet doen. Tijdens de sessies duid ik niets, maar stel ik hooguit vragen ter verduidelijking in jouw proces. Het draait altijd om jou en jij hebt dan ook altijd gelijk wat betreft jouw leven en jouw keuzes.

 

In dit traject zijn de paarden een groot onderdeel van jouw proces. Van belang om te weten is dat de sessies met de paarden altijd buiten plaatsvinden en onder alle verantwoorde weersomstandigheden doorgaan. Dit vraagt om een gepaste kledingkeuze van jouw kant, denk hierbij ook aan zonnebrandcrème, thermokleding en dichte schoenen. 

 

Na bevestiging van jouw boeking, gaat het als volgt:

 1. Samen plannen wij jouw eerste sessie in - deze valt in januari, april of september;

 2. In de eerste sessie plannen wij in overleg alle overige data in - waarbij de sessies op locatie altijd op een donderdagmiddag plaatsvinden en de online sessies in principe op de zaterdagochtend (hier is iets meer flexibiliteit in).

 3. Afhankelijk van jouw gekozen betalingstermijn ontvang je de juiste factuur;

 4. Na betaling van het eerste termijn of volledige bedrag bij betaling in 1x, ontvang je jouw welkomstpakket tijdens de eerste sessie bij de paarden;

 5. Een aantal weken na het voltooien van jouw traject hebben wij nog een online incheckmoment, afhankelijk van het startmoment valt dat in de maand mei, september of  januari

MEEST GESTELDE VRAGEN

"Ik ben bang voor paarden"

Waar ervaring met paarden geen vereiste is, lijkt angst mij toch zonde voor jouw eigen proces. Wel is het interessant voor jezelf om eens na te gaan waar de angst over gaat. Ben je echt bang voor de paarden of staan zij metafoor voor iets of iemand en komt het jouw ego wel handig uit om bang te zijn?

Human Design Integratietraject

4 sessies bij de paarden

Iedere 3 weken heb je een sessie bij de paarden en mij en werk jij aan het stuk waar je in die fase mee bezig bent. De sessies duren tussen de 60-120 minuten en zijn altijd buiten, op de grond, naast het paard. Ervaring is dus niet nodig, gepaste kleding en schoenen wél.

4 online sessies

In de week voorafgaand aan jouw sessie bij de paarden, heb je een online sessie met mij staan. In deze sessie is er ruimte voor Human Design readings en verdiepende vragen die jij hebt, gerelateerd aan jouw chart en jouw experiment in praktijk. Deze sessies duren maximaal 60 min.

Blauwdruk Boek

Naast het werkboek met vragen ter reflectie en bewustwording, ontvang je ook jouw persoonlijke Human Design Blauwdruk uitgewerkt op papier. Je kunt zelf kiezen of je de business variant of de persoonlijke versie wil ontvangen. Ter ondersteuning van jouw experiment zitten daar vragen bij.

3 maanden coaching

Gedurende de drie maanden dat dit 1:1 traject duurt ben ik doordeweeks bereikbaar voor vragen. Binnen 24 uur krijg jij antwoord op jouw vraag en zo kun je dus direct stappen blijven zetten in het dagelijkse leven, zonder eerst te moeten wachten op de volgende sessie.

€1.890,- inclusief btw

3.png
bottom of page