20210825-LIN_3702_edited.jpg

Introductiedag

van woorden naar ervaring

Coachen met paarden

Wat is het? Hoe werkt het? Wat gebeurd er? 

Vanuit mijn ervaringsgerichte manier van coachen geloof ik meer in zelf komen ervaren dan heel veel woorden. Uit dit principe is de introductiedag ontstaan. Kom zelf ervaren wat het is, waarom zoveel mensen hier in geloven en wat het dan zo effectief maakt. Veel leuker dan een kennismaking via Zoom en veel sprekender dan welke aanbeveling dan ook. 

Werkt het ook voor mijn vraag?

Korte antwoord: Ja.

Lange antwoord: Ja, als jij ervoor openstaat. 

Aan welke thema's kun je dan denken? Grenzen aangeven, een volgende stap in jouw carrière, meer omzet, klanten en vrijheid als ondernemer, communicatie binnen jouw relatie(s), leidinggeven en zelfontwikkeling.

Breng het in op deze introductiedag en ervaar zelf wat de paarden jou teruggeven. 

Ontwerp zonder titel_edited.png
IMG_4639.JPG

Praktisch

10:00 - 15:00 uur

Minimaal 5 en maximaal 10 personen

59,-*

Inclusief lunch en sessie bij de paarden

 

*aftrekbaar bij het afnemen van een traject of ont-wikkelingsdag

Ja, dit wil ik!
IMG_2297 3.jpg

Agenda

Eerstvolgende mogelijkheid

Zaterdag 16 april 

 

Sportlaan 3

2841 EB Moordrecht

Zuid-Holland

Ja, ik doe mee!

Hoe ziet de dag eruit?

Na een mondelinge introductie en voorstelronde verdeel ik jullie in 5 duo's op basis van het ingebrachte thema. Per duo krijg je een halfuur de tijd om te ervaren tussen de paarden. Met een passende activiteit gaan jullie samen aan de slag en faciliteer ik als gecertificeerd coach de sessie. Op het moment dat je niet tussen de paarden bent, ga je aan de slag met reflectie en andere relevante activiteiten. Tussendoor genieten wij samen van een heerlijk verzorgde lunch en is er tijd om alvast vragen te stellen. Na afloop van de sessies ronden wij samen af en ontvang je indien gewenst meer informatie over de mogelijkheden voor het volgen van een traject of ont-wikkelingsdag.

Een dag vol nieuwe inzichten, ervaringen en experimenteren. Zelfs als je daarna besluit dat het jou (nog) niet past, heb je een waardevolle dag en uitgebreid netwerk.