top of page
IMG_1600.JPG

MANIFESTATIETRAJECT

Hoe ben jij al de persoon die jouw manifestaties leeft nog voordat ze realiteit zijn?

zodat je kunt gaan ontvangen in plaats van verlangen

"Misschien is het toch niet voor mij weggelegd"

Je doet het allemaal: Journalen, mediteren, visualiseren. Je kent het stappenplan uit jouw hoofd en je luistert trouw alle podcastafleveringen van Abraham Hicks.

 

Je leest de boeken van Gabby Bernstein en volgt de trainingen van nationale en internationale manifestatie experts. Toch duurt het je te lang en gaat het niet snel genoeg.

vervolgens ga je...

Nog meer focus leggen op de verwoording van de intentie?

De Hoe en Wanneer verzinnen, ook al weet je dat het Universum het uiteindelijk bepaalt?

Nog meer kennis over manifesteren tot je nemen?

Vergelijken met jouw concullega's 

Investeren in trainingen, want het komt toch allemaal weer naar jou terug?

 

Verwachten dat jij binnen 1 jaar bereikt waar die influencer 10 jaar over deed?

Je hebt het vast wel eens gehoord of gelezen. Je ‘moet’ eerst die persoon zijn die dat leven leeft voor je jouw verlangens kan hebben. Makkelijk gezegd, moeilijker gedaan (ja, ook als jij jezelf vertelt van niet) & dus niet gek dat dit je niet overnight lukt. Verander namelijk maar eens jouw overtuigingen, gedrag en gevoelens. 

 

 • Misschien heb jij geleerd dat “alles positief moet zijn, want anders trek je zelf het negatieve aan”?

 • Of “mag je de woorden ‘geen’ en ‘niet’ nooit gebruiken, want dat kent het Universum niet”?

 

In beiden gevallen zal er vast een kern van waarheid inzitten, maar is het nooit allesomvattend en gaat dit dus ook nooit hét verschil maken in jouw manifestatieproces. Manifesteren gaat namelijk over innerlijke frequenties en niet over uiterlijke symptomen - dat weet jij als geen ander en ga ik hier dus ook niet uitleggen. Waarom ik het dan wel even benoem? Hetzelfde geldt voor gedragsverandering: De vraag achter de symptomen en klachten oplossen gaat jou lange termijn resultaat geven.

Precies dat is dus waar het manifestatietraject om draait. Naast dat het jou antwoord op deze vraag geeft: Hoe ben je al de persoon die jouw manifestaties leeft nog voordat je ze hebt? Helpt het je ook direct met het beleven van dat antwoord, zodat je kunt ontvangen in plaats van enkel verlangen.

dagboek

STEL JE EENS VOOR DAT ...

 • Jij het lange termijn resultaat in het zijn van die Higher Self version of you behaald;

 • Jij vanuit jouw toekomstige zelf de aligned acties weet te nemen;

 • Jouw verlangens één voor één aankloppen en zich in jouw leven manifesteren;

 • Jij zoveel vertrouwen hebt dat je daadwerkelijk onthecht bent van het hoe en wanneer;

 • Jij klaar bent om jouw verlangens te ontvangen, omdat je ze kunt dragen;

 • Jij in de tussentijd kunt genieten van het leven zoals het nu is en weer plezier voelt in de dingen die je doet.

Manifestatietraject

4 sessies bij de paarden

Iedere 3 weken heb je een sessie bij de paarden en mij en werk jij aan het stuk waar je in die fase mee bezig bent. De sessies duren tussen de 60-120 minuten en zijn altijd buiten, op de grond, naast het paard. Ervaring is dus niet nodig, gepaste kleding en schoenen wél.

4 online sessies

In de week voorafgaand aan jouw sessie bij de paarden, heb je een online sessie met mij staan. In deze sessie is er ruimte voor dat wat jou helpt om die persoon te zijn nog voordat zij haar verlangens manifesteert. Dat kan een stukje coaching, meditatie, Human Design o.i.d. zijn. Deze sessie is max. 60 min.

Manifestatiejournal

Naast het werkboek met vragen ter reflectie en bewustwording, ontvang je ook jouw persoonlijke manifestatiejournal. In samenwerking met een heel mooi bedrijf, helpt dit jou focus houden op dat wat van belang is in het bereiken van jouw verlangens.

3 maanden coaching

Gedurende de drie maanden dat dit 1:1 traject duurt ben ik doordeweeks bereikbaar voor vragen. Binnen 24 uur krijg jij antwoord op jouw vraag en zo kun je dus direct stappen blijven zetten in het dagelijkse leven, zonder eerst te moeten wachten op de volgende sessie.

€1.890,- inclusief btw

Ontwerp zonder titel-23.png

RESULTATEN

01

FUTURE SELF

Jij leeft als jouw higher self, de persoon die jouw verlangens al leeft, zodat je op één lijn bent met dat wat je wil manifesteren.

02

VERTROUWEN

Jij hebt het vertrouwen dat jouw verlangens al bestaan en durft daardoor keuzes te maken vanuit jouw toekomstige zelf. 

03

ONTHECHT

Jij bent onthecht van het Hoe en Wanneer en eigenlijk van heel jouw verlangens. Als jouw Higher Self weet én leef jij namelijk vanuit divine timing.

"Believe in yourself and all that you are. There is something inside you, that is greater than any obstacle" 

- Christian D. Larson

WAT JE LEERT

Is helemaal niets. Tijdens dit traject ga jij namelijk aan de slag met wie jij bent en wat al in jou zit. De stappen kunnen er zoals onderstaand volgt uitzien, maar uiteindelijk zijn de paarden en jij leidend. Zij hebben namelijk een nog directer lijntje met het Universum en jouw gidsen. Zij kunnen zonder de ruis van een ego laten zien wat helpend is in jouw manifestatieproces. 

Fase 1 Verlangen en verbinden

Dat jij jouw verlangen helder hebt, dat geloof ik wel en is niet waar de focus ligt. Wie jij bent en wat jij doet gaan verbinden met de verlangens die jij hebt daarentegen wel. In plaats van dit als einddoel hebben, start jij hier gewoon lekker mee. In deze fase brengen wij dus in kaart waar de onderlinge verbinding van deze facetten ligt én maak jij die verbinding ook direct.

Fase 2 Universal Laws in action

Vanuit de verbinding die jij in de eerste fase hebt gemaakt, pak jij in deze fase door met het optimaliseren aan de hand van de Universele wetten. Het is tijd voor nog meer actie dan je al hebt genomen en dan uiteraard wel de aligned action zoals wij dat zo graag zien. Blijkt er ondanks al jouw harde werk toch nog ergens een blokkade te zitten - wat heel goed kan en super menselijk is! - dan is dit ook de fase om deze de aandacht te geven die het nodig heeft.

Fase 3 Vertragen en vertrouwen

Na het verstevigen van het fundament van jouw relatie met het Universum is het tijd om te vertragen. Vanaf die stille en rustige plek kun jij het onvoorwaardelijke vertrouwen bouwen en is onthechten enkel nog een logisch gevolg van dat wederzijdse vertrouwen.

Fase 4 Ontvangen

In de laatste fase richt jij je op het daadwerkelijk kunnen ontvangen van jouw verlangens op een dieperliggend zielsniveau. Overtuigingen vanuit de familielijn ruim jij op, nieuwe waarheden integreer jij ondertussen in jouw proces en daarmee maak jij jouw Be - Do - Have methode compleet.

Manifestatiejournal

Na iedere sessie staan er een aantal bijbehorende vragen in jouw journal. Uiteraard kun je dit naar eigen inzicht invullen en zijn er geen verplichtingen. De vragen zijn namelijk vooral bedoeld als extra bewustwording en reflectie. Is iets niet aan bod gekomen, dan was het blijkbaar niet voor jou op dit moment bedoeld. Direct een mooie oefening in het vertrouwen op het Universum en jezelf. 

WAT HET TRAJECT UNIEK MAAKT

DE PAARDEN

Zoals ik al schreef hebben de paarden een nóg directer lijntje met het Universum en kunnen zij oordeelloos, in het hier en nu feedback geven over waar jouw denken, voelen en doen nog niet in alignment zijn.

GEEN FOCUS OP BEGINNERSINFO

In dit traject ga je niet leren wat manifesteren is, welke stappen er bestaan en hoe jij affirmaties schrijft. Jij gaat aan de slag met dat wat je al weet en dit vertalen naar wie jij bent, zodat jouw frequentie zich afstemt op jouw verlangens.

KENNIS BELICHAMEN

Alle informatie die jij al tot je hebt genomen over het Universum, de wet van aantrekkingskracht, manifesteren, mediteren en affirmeren die ga je belichamen. Zodra het onderdeel is van wie jij bent, zal het effect zichtbaar zijn. 

OPLOSSINGSGERICHT

In dit traject is er geen sprake van graven in het verleden, maar kijkend vanuit de toekomst vertaalt naar het heden. Denken in mogelijkheden en oplossingen, niet omdat altijd alles opgelost moet worden, wel omdat dit je vooruit laat bewegen.

IMG_6729_edited.jpg

REVIEWS

01

Sharon

Tijdens de sessie vond ik Anikki heel fijn, duidelijk en professioneel. Je krijgt echt de ruimte om te ervaren en te leren van de paarden. Maar ook wat er op dat moment met jou gebeurd. Anikki stuurt het geheel goed gedurende de sessie en stelt goede vragen die mij aan het denken hebben gezet.

02

Sandra

Tegen het einde van de sessie kwamen alle paarden bij elkaar, de lucht brak open en het regende niet meer. Dat was een fantastisch moment. Ik heb nieuwe inzichten gekregen waar ik heel erg blij mee ben.Voor coaching sessies met paarden beveel ik Anikki van harte aan. Zij is zeer professioneel, rustig en integer.

03

Sophie

Tijdens de sessie probeerde ik het gedrag van de paarden te lezen en daardoor werd ik ook geconfronteerd met mijn eigen gedrag, gedachtes en dingen waar ik in het normale leven ook tegen aan loop. Terwijl je in een weiland met paarden staat, krijg je inzicht in de situaties waar je in het dagelijkse leven mee bezig bent.

IMG_3599.JPG

Hi, 

Onderneemster en Auteur Anikki (@anikkimichelle.nl) heeft in de afgelopen jaren honderden mensen geholpen om te leven op hun eigen voorwaarden als de persoon wie zij ongefilterd zijn. Dit zodat zij meer plezier, rust en vertrouwen kunnen ervaren. Dat doet zij via haar boek, online trainingen (de eerste ter wereld vormgegeven vanuit Human Design!), in de society en via deze coachtrajecten.

IS DIT VOOR MIJ?

Je hebt al vele trainingen gevolgd, zou er zelf wel een workshop over kunnen geven, maar loopt in jouw nieuwe verlangens tegen bepaalde grenzen aan.

Het is voor jou helder hoe jouw toekomstige versie te werk gaat en zich gedraagt, er zit alleen nog een gat tussen die versie en de realiteit. 

Verantwoordelijkheid pakken voor dat waar je kunt doe jij graag en de bijbehorende emoties durf jij aan te kijken. 

Met of zonder ervaring in de paarden, sta jij open voor nieuwe kansen en informatie en start je altijd ergens aan alsof je er nog niets van weet.

Manifesteren en de wereld van het ontastbare geheel is voor jou nog nieuw en voelt soms nog wat zweverig.

Het liefst wil je alles met jouw hoofd kunnen verklaren en dus ga je op zoek naar antwoorden, wetenschappelijke onderzoeken en geloof jij jouw intuïtie pas als je het kunt uitleggen.

Je hebt nog geen concreet verlangen, want dan kan het ook niet mislukken. Concreet is iets anders dan specifiek in HD taal.

In de sessies wil jij graag de antwoorden ontvangen en het liefst gisteren nog de boel opgelost hebben. 

ZO WERKT HET TRAJECT

Wat gaaf dat je erover nadenkt en waarschijnlijk zelfs al besloten hebt om dit traject te willen volgen! Een super waardevol cadeau van en voor jouw toekomstige zelf. Jouw gidsen zullen je dankbaar zijn en de paarden ook! Ter verduidelijking benoem ik hieronder nog een aantal hoofdlijnen die handig zijn om mee te nemen in jouw besluit.

 

Er bestaan géén goed of fout in dit traject, sterker nog: In mijn bedrijf. Net als dat jij er mag zijn zoals je bent, mogen de paarden er ook zijn zoals zij er zijn. Ik oordeel niet en vertel jou nooit wat je moet doen. Tijdens de sessies duid ik niets, maar stel ik hooguit vragen ter verduidelijking in jouw proces. Het draait altijd om jou en jij hebt dan ook altijd gelijk wat betreft jouw leven en jouw keuzes.

 

In dit traject zijn de paarden een groot onderdeel van jouw proces. Van belang om te weten is dat de sessies met de paarden altijd buiten plaatsvinden en onder alle verantwoorde weersomstandigheden doorgaan. Dit vraagt om een gepaste kledingkeuze van jouw kant, denk hierbij ook aan zonnebrandcrème, thermokleding en dichte schoenen. 

 

Na bevestiging van jouw boeking, gaat het als volgt:

 1. Samen plannen wij jouw eerste sessie in - deze valt in januari, april of september;

 2. In de eerste sessie plannen wij in overleg alle overige data in - waarbij de sessies op locatie altijd op een donderdagmiddag plaatsvinden en de online sessies in principe op de zaterdagochtend (hier is iets meer flexibiliteit in).

 3. Afhankelijk van jouw gekozen betalingstermijn ontvang je de juiste factuur;

 4. Na betaling van het eerste termijn of volledige bedrag bij betaling in 1x, ontvang je jouw welkomstpakket tijdens de eerste sessie bij de paarden;

 5. Een aantal weken na het voltooien van jouw traject hebben wij nog een online incheckmoment, afhankelijk van het startmoment valt dat in de maand mei, september of  januari

MEEST GESTELDE VRAGEN

"Ik ben bang voor paarden"

Waar ervaring met paarden geen vereiste is, lijkt angst mij toch zonde voor jouw eigen proces. Wel is het interessant voor jezelf om eens na te gaan waar de angst over gaat. Ben je echt bang voor de paarden of staan zij metafoor voor iets of iemand en komt het jouw ego wel handig uit om bang te zijn?

Manifestatietraject

4 sessies bij de paarden

Iedere 3 weken heb je een sessie bij de paarden en mij en werk jij aan het stuk waar je in die fase mee bezig bent. De sessies duren tussen de 60-120 minuten en zijn altijd buiten, op de grond, naast het paard. Ervaring is dus niet nodig, gepaste kleding en schoenen wél.

4 online sessies

In de week voorafgaand aan jouw sessie bij de paarden, heb je een online sessie met mij staan. In deze sessie is er ruimte voor dat wat jou helpt om die persoon te zijn nog voordat zij haar verlangens manifesteert. Dat kan een stukje coaching, meditatie, Human Design o.i.d. zijn. Deze sessie is max. 60 min.

Manifestatiejournal

Naast het werkboek met vragen ter reflectie en bewustwording, ontvang je ook jouw persoonlijke manifestatiejournal. In samenwerking met een heel mooi bedrijf, helpt dit jou focus houden op dat wat van belang is in het bereiken van jouw verlangens.

3 maanden coaching

Gedurende de drie maanden dat dit 1:1 traject duurt ben ik doordeweeks bereikbaar voor vragen. Binnen 24 uur krijg jij antwoord op jouw vraag en zo kun je dus direct stappen blijven zetten in het dagelijkse leven, zonder eerst te moeten wachten op de volgende sessie.

€1.890,- inclusief btw

Ontwerp zonder titel-23.png
bottom of page