top of page
IMG_4808 2_edited.jpg

LOOPBAANTRAJECT

Groei in jouw persoonlijke ont-wikkeling

... en zet de volgende stap in jouw loopbaan.

"New Levels, New Devils"

Onrust, twijfel, ontevredenheid. Het besluipt je 1 voor 1 en op sommige momenten zelfs allemaal tegelijkertijd. Je weet dat het tijd is voor de volgende stap. Waar kies je voor? Ga je echt het onbekende weer aan? Je hebt het toch goed zo?

 

Misschien moet je ook maar gewoon tevreden zijn met wat je hebt. Nieuw is niet altijd beter en meer hoeft ook echt niet altijd de oplossing te zijn. 

Dan komen de twijfels ...

"Je moet toch geld verdienen en wat als dat ook niets is"

"Ik heb hier net mijn naam opgebouwd

"Wat als het mislukt"

"Wat zouden mijn familie en vrienden erin vinden?"

"Ben ik wel bekwaam genoeg? Misschien moet ik toch eerst nog maar een opleiding gaan volgen"

"Er zullen vast nog meer zijn die beter, sneller, knapper zijn"

Wat nou als …

De volgende stap nog beter uitpakt dan je had kunnen dromen?

 

Had je hem dan niet liever gisteren al gezet? 

Einstein moment: Dat gaat niet meer.

 

Wat wel gaat: Nu in de actiestand komen. Jouw loopbaan in kaart brengen, de volgende stap concreet maken, verder dan deze stap kijken, proeven, voelen en tussen de paarden ervaren hoe het is als jij deze stap al lang en breed hebt gezet. 

 

Klinkt goed? Mooi! Dit is namelijk maar het tipje van de ijsberg. Net als die onrust, twijfel en ontevredenheid bij jou is. In een loopbaantraject ontvang je nog zoveel meer dan begeleiding in het zetten van jouw volgende stap, dat die stap nog maar een fractie is van waar je mee vertrekt. 

IMG_8794.JPG

WIL JIJ OOK ...

 • Dat jouw nieuwe traject/cursus/product binnen een paar weken is uitverkocht en je de mooiste reviews ontvangt?

 • Jouw sollicitatiegesprek super soepel verloopt en je met een goed gevoel naar huis gaat, waar dat een paar dagen later bevestigd wordt: Je hebt de baan!

 • De samenwerking die je op jouw Vision Board had staan naar jou toekomt op een manier die je nooit had kunnen bedenken?

 • Je eindelijk die salarisverhoging en promotie krijgt, omdat jij erom gevraagd hebt en dit met duidelijke argumenten vol vertrouwen kon onderbouwen.

 • Dat jouw werk in dat tijdschrift voor jouw ideale klant wordt vermeldt, mét interview en foto?

 • Balans tussen jouw werk en privéleven? Weer tijd voor een dagje pretpark met jouw man en kinderen? Potje hockey of tennis met jouw team op de zondag?

Loopbaantraject

5 sessies bij de paarden

Iedere 2 á 3 weken heb je een sessie bij de paarden en mij en werk jij aan het stuk waar je in die fase mee bezig bent. De sessies duren gemiddeld 2 uur en zijn altijd buiten, op de grond, naast het paard. Ervaring is dus niet nodig, gepaste kleding en schoenen wél.

Ont-wikkelingsboek

Naast het werkboek met vragen ter reflectie en bewustwording, ontvang je ook jouw persoonlijke journal. In samenwerking met een heel mooi bedrijf, helpt dit jou focus houden op dat wat van belang is in het bereiken van jouw wensen binnen jouw loopbaan.

3 maanden coaching

Gedurende de drie maanden dat dit 1:1 traject duurt ben ik doordeweeks bereikbaar voor vragen. Binnen 24 uur krijg jij antwoord op jouw vraag en zo kun je dus direct stappen blijven zetten in het dagelijkse leven, zonder eerst te moeten wachten op de volgende sessie.

€1.890,- inclusief btw

5.png

RESULTATEN

01

RUST & VERTROUWEN

Door heel duidelijk in kaart te hebben wat het is dat jouw volgende stappen zijn en waarom jou dat lukt, ervaar jij vertrouwen dat het haalbaar is voor jou. Dat geeft rust.

02

CONCRETE ACTIEPUNTEN

Je hebt praktische en meetbare actiepunten die passen bij hoe jouw energie werkt, hoe jouw leven eruit ziet en in welke fase jij je bevindt binnen jouw loopbaan.

03

DE EERSTE

STAP GEZET

Naast het overzicht en vooruitzicht dat je hebt gecreëerd, heb je ook de eerste stap(pen) al gezet tijdens de looptijd van jouw traject.

"Believe in yourself and all that you are. There is something inside you, that is greater than any obstacle" 

- Christian D. Larson

WAT JE LEERT

Is helemaal niets. Tijdens dit traject ga jij namelijk aan de slag met wie jij bent en wat al in jou zit. De stappen kunnen er zoals onderstaand volgt uitzien, maar uiteindelijk zijn de paarden en jij leidend. Zij ervaren jou namelijk zoals het nu is, niet hoe het ooit was of wat allemaal had gekund. In het nu zien zij ook jouw potentie, diepste wensen en grootste doelen. Dit helpen de paarden vertalen naar kleinere stapjes.

Fase 1 Stip op de horizon

In deze fase maak jij jouw doelen helder en concreet. Je weet waar je naartoe beweegt en brengt in kaart hoe het is om daar te zijn. Je vindt jouw antwoord op de vraag: Wat wil ik nou écht?

Fase 2 Status Quo

Vanaf het punt waar jij naartoe gaat kijk je naar waar je nu staat en onderzoek je de verschillen tussen beiden plekken. Geen oordeel, enkel bewustwording en keuzes maken. In de eerste twee fases kijk je naar boven gekomen blokkades ook aan en bereid jij je voor op de derde fase.

Fase 3 Brug bouwen

Nu er ruimte is gemaakt is het tijd om de verbinding daadwerkelijk plaats te laten vinden. Door middel van jouw eigen brug, bouw je een weg om de stip met de huidige status te koppelen. 

Fase 4 Tijdlijn

Vanaf dit punt creeer jij jouw eigen tijdlijn. Welke stappen zet je wanneer en hoe geef je die vorm? In deze fase vind je daar al jouw antwoorden op en maak je dat wat nog vaag was, ook concreet.

Ont-wikkelingsboek

Na iedere sessie staan er een aantal bijbehorende vragen in jouw boek. Uiteraard kun je dit naar eigen inzicht invullen en zijn er geen verplichtingen. De vragen zijn namelijk vooral bedoeld als extra bewustwording en reflectie. Wees hierin mild naar jezelf en heb vertrouwen dat wat lukt om te doen, blijkbaar voldoende is voor op dit moment in jouw proces.

IMG_8845.JPG

REVIEW

IMG_1403.jpg

Femke is Fulltime onderneemster en runt samen met haar man een eigen praktijk als Relatietherapeut.

WAT HET TRAJECT UNIEK MAAKT

DE PAARDEN X HUMAN DESIGN

De combinatie van coachen met behulp van paarden en Human Design is een vorm die maar weinig tot niet voorkomt, anders dan bij mij. Dit terwijl de combinatie goud in handen heeft. Het geeft je inzicht waar je járen therapie voor kan volgen.

STRATEGIE UIT PRAKTIJK

Tijdens mijn eigen loopbaan heb ik bij internationale bedrijven als de Koninklijke Luchtvaartmaatschappij en het Okura Hotel gewerkt. Een flink staaltje strategie is mij dus niet onbekend en zal ook deels terugkomen in jouw traject.

KENNIS BELICHAMEN

Alle informatie die jij al tot je hebt genomen die ga je belichamen en daarmee dus toepassen in het dagelijkse leven. Op zowel jouw werk als thuis. Zodra het onderdeel is van wie jij bent, zal het effect zichtbaar zijn. 

OPLOSSINGSGERICHT

In dit traject is er geen sprake van graven in het verleden, maar kijkend vanuit de toekomst vertaalt naar het heden. Denken in mogelijkheden en oplossingen, niet omdat altijd alles opgelost moet worden, wel omdat dit je vooruit laat bewegen.

IMG_9671.JPG

REVIEWS

01

Renata 

"Hoe wonderlijk paarden coaching werkt bleek al snel. Het paard voelde precies aan waar mijn blokkade lag. Ik moest er hartelijk om lachen. Door te doen en dingen uit te proberen met het paard kreeg ik inzicht in mijzelf en hoe de blokkade te overwinnen. De vragen die Anikki je stelt, zetten je aan het denken".

- Parttime onderneemster en in loondienst

02

Ellen

"Deze inzichten konden gekoppeld worden aan situaties die in ik in het dagelijks leven tegenkom. Door deze sessie en de inzichten die ik hier heb gekregen heb ik nog regelmatig een momentje van "oh ja, dit zag ik ook in de sessie..". Hierdoor sta ik even bewuster stil bij bepaalde situaties, waardoor ik hierin kan blijven ontwikkelen".

- in Loondienst

03

Marijn

"Ik wist niet goed wat ik moest verwachten van de sessie maar dacht als Anikki het begeleidt dan komt het vast wel goed! En dat was ook zo. Het is een bijzondere ervaring om door middel van het werken met paarden bij je gevoel te komen en dat samen met Anikki te duiden. Voor herhaling vatbaar!"

- Huisarts

IMG_3599.JPG

Hi, 

Onderneemster en Auteur Anikki (@anikkimichelle.nl) heeft in de afgelopen jaren honderden mensen geholpen om te leven op hun eigen voorwaarden als de persoon wie zij ongefilterd zijn. Dit zodat zij meer plezier, rust en vertrouwen kunnen ervaren. Dat doet zij via haar boek, online trainingen (de eerste ter wereld vormgegeven vanuit Human Design!), in de society, via deze coachtrajecten en als docent.

IS DIT VOOR MIJ?

Je bent werkenemer, ondernemer of parttime allebei en merkt dat je graag een volgende stap in jouw loopbaan wil zetten, maar in de uitvoering tegen grenzen aanloopt.

Het is voor jou helder waar jouw focus ligt in het ideale geval, er zit alleen nog een gat tussen die versie en de realiteit. 

Verantwoordelijkheid pakken voor dat waar je kunt doe jij graag en de bijbehorende emoties durf jij aan te kijken. 

Met of zonder ervaring in de paarden en Human Design sta jij open voor nieuwe kansen en informatie en start je altijd ergens aan alsof je er nog niets van weet.

Jouw manier is DE manier en een andere waarheid bestaat pas zodra je het zelf gelooft. 

Het liefst wil je alles met jouw hoofd kunnen verklaren en dus ga je op zoek naar antwoorden, wetenschappelijke onderzoeken en geloof jij jouw intuïtie pas als je het kunt uitleggen.

Je vindt de paarden en Human Design opzich wel interessant, maar je vindt dat er een te grote hype omheen is en hebt je er eigenlijk ook nog nooit écht goed in verdiept.

In de sessies wil jij graag de antwoorden van jouw coach ontvangen en het liefst gisteren nog de boel opgelost hebben. 

ZO WERKT HET TRAJECT

Wat gaaf dat je erover nadenkt en waarschijnlijk zelfs al besloten hebt om dit traject te willen volgen! Een super waardevol cadeau van en voor jouw toekomstige zelf. Jouw brein zal je dankbaar zijn en de paarden ook! Ter verduidelijking benoem ik hieronder nog een aantal hoofdlijnen die handig zijn om mee te nemen in jouw besluit.

 

Er bestaan géén goed of fout in dit traject, sterker nog: In mijn bedrijf. Net als dat jij er mag zijn zoals je bent, mogen de paarden er ook zijn zoals zij er zijn. Ik oordeel niet en vertel jou nooit wat je moet doen. Tijdens de sessies duid ik niets, maar stel ik hooguit vragen ter verduidelijking in jouw proces. Het draait altijd om jou en jij hebt dan ook altijd gelijk wat betreft jouw leven en jouw keuzes.

 

In dit traject zijn de paarden een groot onderdeel van jouw proces. Van belang om te weten is dat de sessies met de paarden altijd buiten plaatsvinden en onder alle verantwoorde weersomstandigheden doorgaan. Dit vraagt om een gepaste kledingkeuze van jouw kant, denk hierbij ook aan zonnebrandcrème, thermokleding en dichte schoenen. 

 

Na bevestiging van jouw boeking, gaat het als volgt:

 1. Samen plannen wij jouw eerste sessie in;

 2. In de eerste sessie plannen wij in overleg alle overige data in - waarbij de sessies op locatie altijd op een donderdagmiddag plaatsvinden.

 3. Afhankelijk van jouw gekozen betalingstermijn ontvang je de juiste factuur;

 4. Na betaling van het eerste termijn of volledige bedrag bij betaling in 1x, ontvang je jouw welkomstpakket tijdens de eerste sessie bij de paarden;

 5. Een aantal weken na het voltooien van jouw traject hebben wij nog een online incheckmoment.

MEEST GESTELDE VRAGEN

"Ik ben bang voor paarden"

Waar ervaring met paarden geen vereiste is, lijkt angst mij toch zonde voor jouw eigen proces. Wel is het interessant voor jezelf om eens na te gaan waar de angst over gaat. Ben je echt bang voor de paarden of staan zij metafoor voor iets of iemand en komt het jouw ego wel handig uit om bang te zijn?

Loopbaantraject

5 sessies bij de paarden

Iedere 2 á 3 weken heb je een sessie bij de paarden en mij en werk jij aan het stuk waar je in die fase mee bezig bent. De sessies duren gemiddeld 2 uur en zijn altijd buiten, op de grond, naast het paard. Ervaring is dus niet nodig, gepaste kleding en schoenen wél.

Ont-wikkelingsboek

Naast het werkboek met vragen ter reflectie en bewustwording, ontvang je ook jouw persoonlijke journal. In samenwerking met een heel mooi bedrijf, helpt dit jou focus houden op dat wat van belang is in het bereiken van jouw wensen binnen jouw loopbaan.

3 maanden coaching

Gedurende de drie maanden dat dit 1:1 traject duurt ben ik doordeweeks bereikbaar voor vragen. Binnen 24 uur krijg jij antwoord op jouw vraag en zo kun je dus direct stappen blijven zetten in het dagelijkse leven, zonder eerst te moeten wachten op de volgende sessie.

€1.890,- inclusief btw

5.png
bottom of page