top of page
IMG_7451.jpg

MARKETING by DESIGN

De bijzondere persoon die jij bent terug zien in jouw marketing, dat is waar wij tijdens deze middag voor zorgen!

De potentie en kwaliteiten die ik in jou zie... 

Online krijgen, zodat jouw potentiele klanten precies die energie ervaren! Marketing is zo ontzettend leuk! Je kunt er jouw creativiteit, persoonlijkheid en inzichten mee delen, het vormgeven zoals jij dat wil en jouw onderneming moeiteloos mee laten groeien. 

Moeiteloos?

Ja, ook jij, écht waar! Zodra je loslaat 'Hoe het heurt' en vanuit jouw talenten online zichtbaar bent, gaat het stromen! Sales zoals je dat nu kent gaat veranderen en de juiste mensen weten jou te vinden. Dat is namelijk wat goede marketing doet. Nou is goed nogal subjectief en dus anders voor iedereen & that's where Human Design comes in

Human Design en Marketing

Waar ik al mee startte: Jouw persoonlijkheid kun je volledig in jouw marketing leggen, sterker nog, dat is precies het deel wat jou onderscheidt van jouw collega's. Laat Human Design je nou helpen met helder krijgen wie het dan is dat jij bent en waar jouw Golden Nuggets zitten.

IMG_7339_edited.jpg

STEL JE EENS VOOR DAT ...

  • Jij kunt doen wat je het liefste doet, terwijl de bestellingen op de achtergrond binnendruppelen.

  • Je direct als jij een fantastisch idee hebt dit online kenbaar maakt, omdat je het op jouw manier durft te doen.

  • Je een concreet plan hebt hoe je jouw doelgroep aanspreekt en jouw agenda vol ziet lopen zodra je dit in uitvoering brengt.

  • Je na een paar uur helderheid hebt in waar jij voor staat, wat jouw boodschap is en wie je aanspreekt - vertaalt in jouw unieke marktetingstrategie.

  • Je nu al weet aan welke knoppen je komende maand draait om bij te sturen waar nodig om jouw bedrijf op een fun en easy manier te doen groeien!

Nog 1 plek voor de pilotprijs van €299,-

inclusief btw en exclusief 0,25 p/km vergoeding 

MARKETING  by DESIGN

1 MIDDAG

Eén hele middag gaan wij samen aan de slag op jouw eigen locatie. Dat is namelijk de plek waar ik jou en jouw bedrijf het beste kan leren kennen. Na het helder krijgen van jouw missie, neem ik een kijkje naar jouw huidige zichtbaarheid en lopen wij samen jouw Human Design chart langs op de punten die jou gaan ondersteunen in jouw marketing. Wil je nog praktische tips hebben of samen al een paar stories maken, dan kan dit uiteraard ook!

1:1 SESSIE

Helemaal afgestemd op jou en jouw levensdoel richten wij deze middag in. Op die manier kan ik jouw potentie zien voor wat het is en je in een paar minuten helder helpen krijgen waar je nu in vastloopt of misschien zelfs nog niet eens bij stil gestaan hebt. Eén ding is zeker: Aan het einde van de dag heb jij jouw boodschap duidelijk, weet je hoe je deze met de wereld deelt op een manier die past bij wie jij bent en kan niemand meer om jou heen! 

BLAUWDRUK BOEK

De eerste 10 boekingen krijgen als bonus het Human Design Blauwdruk Boek ter waarde van €129,- thuisbezorgd. Zo kun jij jezelf nog meer verdiepen in jouw design en heb je een fysiek naslagwerk bij de hand. 

REVIEW

IMG_5894.HEIC

WAAROM MET MIJ

Tijdens mijn Bachelor en Master studies liep ik stage op verschillende marketingafdelingen van bedrijven als het Okura hotel. Daarnaast verdiep ik mij sinds 2019 al in Human Design, groeit mijn bedrijf constant en heb ik de meest mooie samenwerkingen lopen sinds ik de marketing vanuit mijn 3/5 Mental Projector design vormgeef.

Dat plezier en die interactie gun ik jou ook. Vooral omdat ik weet hoe jij je voelt als startend ondernemer. Er zit zoveel in jouw hoofd wat eruit wil, alleen hoe dan? Waar begin je en wat zeg je? "Zonder allerlei vaktermen toe te passen, want dan snapt niemand mij meer, maar wel dat het de lading dekt" en "Oei, dan moet ik op camera" of "Wat gaan mijn familie en vrienden wel niet denken". 

I've been there en kan mij dus inbeelden hoe het is om aan de slag te gaan met de verborgen schatten in jouw design, daar hou ik rekening mee in waar ik je mee op pad stuur. Met respect voor jouw grenzen en zicht voor jouw kwaliteiten, krijg je net dat zetje dat nodig is om het vertrouwen te bouwen en vanaf daar gaat het je lukken, dat weet ik en dat zie ik! Daar zorgen wij samen voor.

"ALS JE IETS ÉCHT GRAAG WILT EN IN JEZELF GELOOFT, DAN KUN JE ALLES BEREIKEN!"

 

- ANIKKI MICHELLE

bottom of page