top of page
IMG_6998.jpg

MASTERMIND

Met een gecertificeerde coach aan de slag. Niet omdat je het zelf niet kunt, maar omdat het samen kan. Het gezelliger is, je dieper gaat en jouw blinde vlekken zichtbaar maakt. Je mag je laten dragen in het proces dat zelfontwikkeling heet. De paarden en ik zien jou voor wie jij bent en zijn er voor jou zoals jij bent, wees welkom!

KIES JOUW MANIER

1

VIP VARIANT MMB

In deze online training bekijk je op jouw tempo, 10 verschillende levensgebieden vanuit jouw Human Design. Aanvullend ontvang je 12 weken coaching en toegang tot de community. Bij het VIP pakket krijg je 1x een 1:1 sessie en 6 zoomcalls met een groepje gelijkgestemden. In de VIP groep is plek voor max. 6 deelenemers. De training start ieder jaar in oktober.

2

Marketing By Design

Eén middag 1:1 met de marketing voor jouw bedrijf aan de slag. Live bij jou op locatie neem ik de tijd om jouw bedrijf en jouw missie te leren kennen. No worries als je die nog niet helemaal helder hebt, dat is juist waar ik voor kom! Naar wens kan ik het advies dat ik je meegeef koppelen aan jouw Human Design, zodat de marketing echt aansluit bij wie jij bent. Aan het eind van de dag heb jij jouw boodschap en de manier waarop je die met jouw potentiele klanten deelt in ieder geval helder.

"ALS JE IETS ÉCHT GRAAG WILT EN IN JEZELF GELOOFT, DAN KUN JE ALLES BEREIKEN!"

 

- ANIKKI MICHELLE

bottom of page