Uitzicht uit vliegtuig

ERVARINGSGERICHT ONT-WIKKELEN

MET MORE GROWTH

Business Brainwaves

WIJZIGINGEN

Mocht een afgesproken tijd of datum gewijzigd worden geef dit dan per mail, uiterlijk 48 uur van te voren door.

 

Geef jij dit later door dan ben ik genoodzaakt om de gemaakte kosten door te berekenen.  

SCHRIJF JE NU IN VOOR FEB. 2023

MORE GROWTH

Denk je na het lezen van jouw unieke Business blauwdruk en het volgen van de online training "Dit is enkel het begin" "Ik wil meer" "Tijd voor de volgende stap"? Dan heb ik een heel mooi passend aanbod voor jou! In februari start Business Brainwaves het jaarprogramma met 8 livedagen en tussentijdse support waarin wij samen naar het volgende niveau in jouw Business gaan.

 

Op naar nog meer vrijheid, winst en vertrouwen!

MATCHCALL

Vanwege het exclusieve karakter van de coaching werk ik met een vragenlijst en kennismakingsgesprek. Samen kijken wij of ik de persoon voor jou ben of dat ik je doorverwijs. Jij mag al jouw vragen stellen en krijgt gegarandeerd een praktische tip mee. Plan onderstaand jouw call in, beantwoord de vragen en je ontvangt alvast de brochure met meer informatie toegestuurd! Tot in de Zoom, nu al zin in!

200 MENSEN GINGEN JOU AL VOOR!

Eline

Anikki coacht op een fantastische plek met veel rust, ruimte en natuur en een geweldige kudde paarden die haar helpen. Dit geeft je al het gevoel om even bij jezelf te zijn. Anikki is zeer professioneel tijdens de coaching, ze geeft je de tijd om over je antwoorden na te denken en om je opdrachten uit te voeren. Ze heeft een fijne open houding en straalt rust uit. Zeker de moeite waard om een x bij haar en de paarden langs te gaan.

Deborah

Allereerst, wat een prachtige locatie. Alleen al van de locatie zou je tot rust komen en dan komt daar het warme welkom van Anikki nog bij. Een warmer welkom kon ik niet krijgen. Anikki is een zeer professionele coach, straalt rust uit en stelt je op je gemak. Anikki heeft kennis van haar vak en oefent haar vak uit vol passie. 

Marijn

Ik wist niet goed wat ik moest verwachten van de sessie maar dacht als Anikki het begeleidt dan komt het vast wel goed! En dat was ook zo. Het is een bijzondere ervaring om door middel van het werken met paarden bij je gevoel te komen en dat samen met Anikki te duiden. Voor herhaling vatbaar!

TRAJECTEN EN RETREATS ZIJN ZAKELIJK AFTREKBAAR!