vrienden

ERVARINGSGERICHT ONT-WIKKELEN

MET MORE HAPPINESS

Retreat

1:1 Traject

BOEK NU JOUW WEEKEND WEG!

MORE HAPPINESS

Denk je na het lezen van jouw unieke blauwdruk eBoek en het volgen van de online training "Dit is enkel het begin" "Ik wil meer" "Tijd voor de volgende stap"? Dan heb ik een heel mooi passend aanbod voor jou! Hierin heb je keuze uit een retreat met de support van een groep tijdens jouw Ont-wikkelingsweekend of het maatwerk van 1:1 tijd bij de paarden tijdens jouw Ont-wikkelingstraject.

 

Op naar nog meer geluk, plezier, rust en vertrouwen!

MATCHCALL

Vanwege het exclusieve karakter van de coaching werk ik met een vragenlijst en kennismakingsgesprek. Samen kijken wij of ik de persoon voor jou ben of dat ik je doorverwijs. Jij mag al jouw vragen stellen en krijgt gegarandeerd een praktische tip mee. Plan onderstaand jouw call in, beantwoord de vragen en je ontvangt alvast de brochure met meer informatie toegestuurd! Tot in de Zoom, nu al zin in!

200 MENSEN GINGEN JOU AL VOOR!

Stephanie Langejans

Ont-wikkelingsdag

"Wat was de paardencoachingsdag een prachtige ervaring! Anniki is rustig, zorgzaam en respectvol. Dankzij haar begeleiding kreeg ik zulke mooie en waardevolle inzichten, ik gloeide er nog een hele poos van na. Wat bijzonder hoe de paarden reageren en mij konden helpen dankzij de ontzettend kundige begeleiding van Anniki. Een cadeau voor jezelf en een echte aanrader!"

Google Reviews

ONTVANG EEN VERGOEDING VAN JOUW WERKGEVER!