IMG_4823.JPG

ont-wikkelingsdag

van onbekwaam onbewust naar bekwaam bewust

Meer rust, balans en helderheid? Na een dag bij de paarden weet jij hoe je dit de rest van de week, maand en het jaar vast kan houden.

 

De ont-wikkelingsdag is ook een hele fijne manier om stukjes uit jouw Human Design blauwdruk te verankeren en oude overtuigingen te deconditioneren.

De onderdelen van deze dag zijn in ieder geval:

1 hele dag live aan de slag

Groepsessie met de paarden

Meditatie

Intentie zetten adhv kaartendeck

Lunch

Koffie, thee en wat lekkers

Online incheckmoment na 2 weken

Inhoudelijk is er iedere ont-wikkelingsdag een thema gekoppeld en stem ik mij daarnaast af op de behoeften van de groep

20210825-LIN_4172_edited_edited.png

Voor wie is de ont-wikkelingsdag? Je hoort het in deze video 

20210825-LIN_4220.jpg

€349,- incl. btw.

Tijdens een groepsessie krijg jij de ruimte en begeleiding om jezelf beter te leren kennen. Vanuit rust, vertrouwen en gelijkwaardigheid faciliteren de paarden en ik jouw groeiproces, naar meer rust en zelfvertrouwen. Tijdens de voor jou samengestelde dag help ik jou ont-wikkelen uit jouw beschermingsmechanismen om daarna te ervaren wie jij óók bent. Van daaruit krijg jij de mogelijkheid om te ontdekken wat het is dat jij wilt, hoe jij daar gaat komen en wat jij daarvoor mag gaan doen. 

"There is something inside you, that is greater than any obstacle"

Waarom deze dag uniek is

De kracht van paarden

De kracht van paarden ligt bij hun oorsprong. Als prooidier scannen zij continue hun omgeving af op gevaar om direct te kunnen reageren als dat nodig is en zo hunzelf en de kudde veilig te houden. Zodra jij samen met het paard een nieuwe kudde vormt gebruikt het paard dit natuurlijke instinct om te voelen of jouw denken, voelen en doen wel congruent zijn. Denk jij het één en doe je het ander? Dan zal het paard hier altijd én direct op reageren. Dit kan van zijn hoofd draaien tot aan materialen verplaatsen zijn. Op deze manier helpen zij jou het onbewuste bewust te maken, mooi hé?

Persoonlijk

Doordat wij - het paard en ik - ons afstemmen op jou, zal de sessie altijd aansluiten bij waar jij op dat moment staat, waar jouw behoefte ligt en waar jij aan toe bent. Tijdens een sessie dient zich aan wat op dat moment nodig is en daar passen de paarden en ik ons op aan. Zo zijn alle sessies uniek en helemaal op jou persoonlijk toegespitst, ondanks dat het een groepsessie betreft.

Oordeelloos

Tijdens de sessie bestaan er geen goed of fout, mag alles er zijn zoals het is, mag jij er zijn zoals je bent en mogen de paarden er zijn als wie zij zijn. Gedurende jouw traject oordelen de paarden en ik niet en geef ik geen instructies of duidingen. De oplossing zit namelijk al in jou en wij helpen jou die alleen maar vinden. Er wordt dus gewerkt met jouw projectie, jouw waarheid en jouw inzichten. Wat ik je wel terug zal geven zijn objectieve observaties, maar ook hier mag jij jouw eigen betekenis aan geven. 

Afscheid nemen bestaat wel

Ik vertrok eerder.

Weg uit Australië, weg van Charm en weg van de plek die mij een zetje in de juiste richting heeft gebracht.

Nog een maand had ik vrij van het vliegen, maar ik besloot mijn ticket te wijzigen en naar huis te gaan. Waarom?

Mijn beste vriendin was naar mij toe gekomen en ging weer naar huis. Charm kon ik niet meenemen, wanneer ik ook zou vertrekken. Dit was wat ik wilde, het was goed zo en dus vloog ik samen met mijn 'zussie' naar huis.

Tranen, liters, verdriet, een gebroken hart, zo kan je het wel omschrijven. Mijn bijzondere paard achterlaten en misschien wel nooit meer terug zien, wat was dit moeilijk.

Natuurlijk draag ik de herinneringen met mij mee, voel ik de liefde en heb ik een foto van hem ingelijst, maar hem niet meer vast kunnen houden, zijn warme vacht voelen en zijn geur ruiken wegen daar niet tegen op.

Wanneer kies je voor jezelf? Wat is de juiste keuze? Hoe neem je zo een moeilijke beslissing?

Soms is afscheid van iets of iemand nemen de enige (juiste) optie en is hulp vragen een mooie vorm van zelfliefde.

DATUM + LOCATIE

De ont-wikkelingsdag vindt aan het begin van ieder kwartaal plaats.

De eerstvolgende dag is in oktober 2022.

Afhankelijk van beschikbaarheid vindt de dag plaats in Nijkerkerveen of Emst, Gelderland. 

20210825-LIN_3525_edited.jpg
renata-profiel_edited.png

Renata Kok

Ik reed wat gespannen naar de coach locatie omdat ik best wel bang ben voor grote paarden. Bij aankomst zakte de gespannenheid al direct door de mooie omgeving en het hartelijke welkom van Anikki. 
Na een korte intake waarbij mijn hulpvraag helder werd geformuleerd, kreeg ik een opdracht van Anikki. Door de rust en het vertrouwen wat Anikki mij gaf ging ik al minder gespannen de bak in waar de paarden stonden. 
Hoe wonderlijk paarden coaching werkt bleek al snel. Het paard voelde precies aan waar mijn blokkade lag. Ik moest er hartelijk om lachen. Dor te doen en dingen uit te proberen met het paard kreeg ik inzicht in mijzelf en hoe de blokkade te overwinnen. 
De vragen die Anikki je stelt, zetten je aan het denken. 

Anikki heeft de kracht je direct op je gemak te stellen en weet waar ze het over heeft. 
Ik ging met een mooi inzicht en blij gevoel naar huis. 


Dank je wel Anikki!

unnamed.png

Stephanie Langejans

Wat was de paardencoachingsdag een prachtige ervaring! Anniki is rustig, zorgzaam en respectvol. Dankzij haar begeleiding kreeg ik zulke mooie en waardevolle inzichten, ik gloeide er nog een hele poos van na. Wat bijzonder hoe de paarden reageren en mij konden helpen dankzij de ontzettend kundige begeleiding van Anniki. Een cadeau voor jezelf en een echte aanrader!

IMG_EA51533B43C5-1_edited.png

Sharon van Essen

Een tijdje geleden heb ik een coach sessie mogen volgen bij Anikki. Onderweg naar de locatie had ik eigenlijk geen idee wat ik kon gaan verwachten. De locatie was erg prettig en rustgevend wat al gelijk als een goede start voelde.

Tijdens de sessie vond ik Anikki heel fijn, duidelijk en professioneel. Je krijgt echt de ruimte om te ervaren en te leren van de paarden. Maar ook wat er op dat moment met jou gebeurd. Anikki stuurt het geheel goed gedurende de sessie en stelt goede vragen die mij aan het denken hebben gezet.

Ik vond het een hele bijzondere ervaring en kan het ook zeker aanraden om een sessie met Anikki en de paarden te volgen. Anikki zorgt ervoor dat je jezelf goed op je gemakt voelt en geeft je alle ruimte om zelf tot inzichten te komen.