top of page
IMG_6849.jpg

TRAJECTEN

De stappen waarvan je weet dat ze nodig zijn om te zetten, maar je nog niet hebt gezet door ... (insert belemmerende overtuiging). Ontwikkel door te ont-wikkelen en ontdek wie jij óók bent. Samen met de paarden maak jij de reis van jouw leven, een innerlijke reis naar rust, plezier en vertrouwen.

Herken je die stem in jouw hoofd die zegt ...

 • Doe niet zo zweverig;

 • Niemand heeft de top behaald door luiheid;

 • Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg;

 • Er groeit geen geldboom in de tuin;

 • Straks gaat het fout en dan ben je alles kwijt!

En ga jij dan ...

 • Bedenken waarom het jou niet lukt en die vriendin wel?

 • Nóg meer uren draaien?

 • De kachel op 17 C zetten om geld te besparen?

 • De strategie van die succesvolle collega overnemen in de hoop dat het jou ook lukt?

 • Jouw successen niet vieren of niet eens meer benoemen?

Eigenlijk weet jij ook wel dat ...

Het over onderliggende overtuigingen, normen en waarden gaat. Dat waar jij mee opgegroeid bent en dagelijks kreeg te horen. De standaarden die een goedkeurende blik van jouw verzorgers opleverden, de liefde en aandacht waar jij zo naar verlangde als kind daarmee vervulde. 

Jij weet ook heel goed dat dit jou niet meer dient. Er een manier is die past bij wie jij bent en hoe jij werkt, zodat jij jouw uniekheid met de wereld kan delen. Hier ben jij je maar al te goed bewust van, de overtuiging slaat alleen nog toe voordat je het doorhebt en het is al te laat als je ziet dat je weer vanuit hetzelfde patroon gereageerd hebt. 

IMG_6823.jpg

STEL JE EENS VOOR DAT ...

 • Jij het vertrouwen voelt om Nee te zeggen wanneer je nee bedoelt;

 • Jij de rust ervaart om op een maandag spontaan te gaan lunchen met een vriendin die je al lang niet meer hebt gesproken;

 • Jij het plezier in de dingen die jij doet ervaart;

 • Jij een taartje eet zonder je schuldig te voelen, er zelfs van geniet;

 • In dezelfde calorieën categorie: Jij een fles champagne opentrekt omdat je eindelijk de knoop hebt doorgehakt!

 • Jij vanuit de liefde voor jezelf, liefde voor de mensen in jouw omgeving geeft en ontvangt.

1:1 TRAJECT

3 maanden

Een heel kwartaal lang krijg je coaching met en zonder paarden. Tijdens de sessies én via tussentijdse support kun jij al jouw vragen stellen. Dit traject is ideaal als je al bekend bent met persoonlijke ontwikkeling en graag kort, krachtig en to-the-point jouw vraagstuk wil ervaren. 

4 live momenten

Komen wij samen op een prachtige locatie tussen de paarden. Tijdens deze sessies gaan wij aan de slag met Human Design, (Familie) opstellingen, Voice Dialogue, Strategie, Meditatie, Manifesteren, Doelen stellen en alles daartussenin en omheen. Zolang het bijdraagt aan jouw proces, pakken we het erbij. De sessies duren 60-90 minuten en zijn inclusief koffie, thee en lekkernijen.

4 online sessies

Twee sessies worden ingevuld met een Human Design reading en strategiedag (ja, ook als je geen ondernemer bent). De andere twee sessies zijn vrij te besteden en mag je zelf kiezen wat we behandelen. Uiteraard kijk ik met je mee wat ik denk dat nog een mooie bijdrage in jouw traject zal zijn.

3 PAKKETTEN

Manifestatietraject

Van verlangen naar ontvangen

Na dit traject heb jij...

> Jouw verlangen helder in beeld

> Het vertrouwen dat je jouw verlangen ontvangt

> De verwachting dat het komt en kun je omgaan met het niet weten

> Volledige overgave in het Hoe en Wanneer

> Jouw Inspired Action concreet

Schermafbeelding 2022-04-21 om 16.01.07.png

Human Design integratietraject

Van kennis naar kunde

In dit traject doorloop je (één van) de 

volgende fases...

> Bewustwording van jouw design 

> Deconditioneren uit jouw huidige patronen

> Experimenteren met nieuw gedrag

> Integreren van nieuwe overtuigingen

> Verankeren van jouw design

Sunrise

Loopbaanbegeleiding

Voor werknemers en ondernemers

Dit traject focust zich op ...

 > Grenzen aangeven

> Keuzes maken

> Promotie of loonsverhoging onderbouwen

> Balans met privé

> Groei en persoonlijke ontwikkeling

> Stressreductie

> Samenwerken en Leiding geven

> Blokkades overwinnen

"Believe in yourself and all that you are. There is something inside you, that is greater than any obstacle" 

- Christian D. Larson

IMG_6766.jpg

REVIEW

"Eind oktober kreeg ik de kans om een coaching sessie met de paarden en Anikki te ervaren. Eenmaal aangekomen op de prachtige boerderij, werd ik warm onthaald door Anikki. Tijdens het drinken van een kopje thee, werd mijn ervaring met paarden, mijn verwachtingen, mijn achtergrond en wensen besproken. Ik gaf aan dat ik zelf geen ervaring heb met paarden, maar ik erg van dieren hou en ik het prachtige dieren vind. Nadat Anikki een beter beeld van mij had, was het tijd om de paarden te ontmoeten. Ik was erg benieuwd naar hoe ik op de paarden zou reageren en de paarden op mij. 
 

De coaching sessie begon echt toen ik in mijn eentje, met de coach op de achtergrond, het weiland met meerdere paarden inliep. De coach had van tevoren niet gezegd naar welk paard ik het beste kon lopen of wat een goede aanpak was. Ik besloot op mijn gevoel af te gaan met het idee dat ik de meeste dieren vertrouw omdat ik ze aardig goed kan lezen. Het was voor mij erg bijzonder om in mijn eentje in een weiland met een kudde prachtige paarden te staan en op mijzelf te kunnen en moeten vertrouwen.

 

Tijdens de sessie probeerde ik het gedrag van de paarden te lezen en daardoor werd ik ook geconfronteerd met mijn eigen gedrag, gedachtes en dingen waar ik in het normale leven ook tegen aan loop. Terwijl je in een weiland met paarden staat, krijg je inzicht in de situaties waar je in het dagelijkse leven mee bezig bent. Dit alles met op de achtergrond een goede coach. Een coach die ervoor zorgde dat ze mij zo veel mogelijk alleen liet en ik daardoor juist tot bepaalde inzichten kwam. Hierdoor werd ik gedwongen om mijn eigen bevindingen te analyseren en erover na te denken. Dit terwijl ik omringt werd met paarden en in contact stond met de paarden. 
 

Paarden zijn prachtige dieren en het was uniek om dit op deze manier te ervaren. De coach, Anikki, heeft de sessie goed begeleid en veel bijgedragen door juist op de achtergrond te observeren en te coachen waar nodig. Anikki is opgegroeid met paarden en heeft ook met paarden gewerkt en getraind. Daarnaast is ze gastvrij, mensgericht en professioneel. Juist door haar achtergrond, persoonlijkheid en ervaring kan Anikki dieren en mensen samenbrengen tijdens coaching sessies en dat is bijzonder mooi".

& welk onderwerp vraagt jouw aandacht?

Leuk dat je er nog bent, volgens mij zijn wij wel een match!

Laten we in een kennismakingscall eens ontdekken of dat echt zo is.

Uiteraard wil jij eerst nog even weten over welk bedrag wij het hebben en dat is helemaal terecht: 1.890,- incl. btw.

De paarden en ik zijn hier om jou te ont-wikkelen uit alle generationele trauma's, blokkades, belemmerende overtuigingen en aangeleerde gewoonten die je niet langer dienen. Daarmee 'legen' wij jouw systeem van alle vervuiling en niet jouw bankrekening ;-) Ga voor jezelf na of het resultaat waar je naar op zoek bent jou dit bedrag waard is of dat het toch niet zo belangrijk voor je is.

 

All good, maar dat weten wij beiden liever van te voren!

VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer starten we?

In januari, april en september starten de 1:1 trajecten. Iedere ronde is er plek voor maximaal 6 personen. 

Wat zijn de coachdata?

Die spreken wij samen af. In principe zijn de de sessies bij de paarden op de donderdagen en zitten er twee weken tussen. Daarin vindt dan een online 1:1 sessie plaats en in de andere week heb je tijd om met het huiswerk aan de slag te gaan!

Is dit alleen voor ondernemers?

Nee, zeker niet. Dit traject is voor iedereen die zichzelf verder wil ontwikkelen. Voel je dus net zo welkom als je in loondienst werkt, niet werkt of vrijwilligerswerk doet.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, dat kan. Je kunt ervoor kiezen om in twee termijnen van 945,- incl. btw te betalen. De factuur dient dan voor de volgende sessie te zijn voldaan.

Is er een geld terug garantie

Nee, die is er niet. Dat is de reden dat wij vooraf kennismaken en je dan pas jouw traject kunt boeken.

Is het traject zakelijk aftrekbaar?

Ja, dit traject is zeker zakelijk aftrekbaar. Het helpt jou weer verder in jouw ontwikkeling als ondernemer en draagt dus bij aan het succes van jouw bedrijf. De btw staat apart vermeldt op de factuur. 

Ik woon in het buitenland, kan ik dan alsnog meedoen?

Exact dit traject wordt dan wel een uitdaging, gezien ik de paarden moeilijk online mee kan nemen. Mocht je toch graag 1:1 aan de slag gaan, neem dan even contact op en dan kijk ik samen met jou naar de mogelijkheden.

Zeg je tegen iedereen JA?

Nee, absoluut niet. Gedurende deze drie maanden gaan wij intensief samenwerken. Dat is een korte periode als het klikt, maar heel vermoeiend als wij niet op 1 lijn zitten. Voor mij is het dus net zo fijn om zeker te weten dat ik jou kan helpen: Vandaar ook het kennismakingsgesprek vooraf.

Mijn vraag staat er niet tussen.

Dan mag je een mail sturen naar contact@dusseldorpcoaching.com of via het onderstaande contactformulier jouw vraag stellen. Op werkdagen ontvang je binnen 48 uur een reactie.

Nog 1x alles op een rij:

NA ONS TRAJECT HERKEN JIJ JE HIERIN

 • Jij hebt een flink deel van jouw overtuigingen aangekeken;

 • Jouw strategische plan kan uitgevoerd worden doordat de blokkades in jouw familielijn zijn geheeld;

 • Jij kunt jouw Human Design chart begrijpen en hebt kennis over de voor jou relevante informatie zoals: Hoe jij beslissingen maakt volgens jouw design, jouw gouden formule en het behalen van jouw doel op basis van jouw chart;

 • Jij zegt Nee wanneer je nee wil zeggen;

 • Jij eet een taartje zonder je schuldig te voelen en geniet er zelfs van;

 • In dezelfde calorieën categorie: Jij treket een fles champagne open, omdat je eindelijk de knoop hebt doorgehakt!

€1.890,- incl. btw

Dat is €1.562,- excl. btw

IMG_6967.jpg
bottom of page