top of page
IMG_7208.jpg

STEPPING STONES SOCIETY

Stappen zetten in de richting waar jij naartoe wil, op het moment dat jij daar aan toe bent en vanaf de plek waar jij bent: Dat doe je met de Stepping Stones Society. Met een maandelijks lidmaatschap heb jij de vrijheid om aan te haken wanneer jij het thema interessant vindt, een stukje coaching zoekt of wil verdiepen in jouw Human design. 

Na het succes van de Human Design blauwdrukken...

Is het tijd voor een vervolgstap, waarbij ik jou meeneem in jouw design en het stukje dat ik bij de documenten vond missen, eraan toevoeg. Aangevuld met gastexperts en het communitygevoel is de Stepping Stones Society de plek waar jij voor één tiende van de prijs x4 waarde ontvangt. 

Dus ben jij ...

 • Benieuwd naar jouw Human Design chart?

 • Klaar om met jouw design te gaan experimenteren?

 • Toe aan het integreren van alle kennis die je hebt opgedaan?

 • Nieuwsgierig naar nieuwe mensen in jouw netwerk?

 • Op weg om te zijn wie jij bent?

Wees welkom

Op een plek waar you can be you and I will be me. Om op deze manier elkaar te versterken en jou, met mijn Mental Projector visie te faciliteren in de volgende stap naar jouw dromen, doelen en wensen. In het afgelopen jaar heb ik 80+ blauwdruk documenten gemaakt, meerdere samenwerkingen op het gebied van Human Design voltooid en prachtige reviews mogen ontvangen. 

IMG_2947 4.JPG

STEL JE EENS VOOR DAT ...

 • Jij volledig jezelf mag zijn en ook gezien wordt voor wie jij bent;

 • Niemand jou vertelt hoe je iets moet doen;

 • Je vanaf de bank aan jouw doelen en verlangens kunt werken;

 • Er iemand naast jou staat te juichen als je een volgende stap zet;

 • Je een luisterend oor hebt én net die verdiepende vraag ontvangt die jou verder helpt;

Dat alles zonder oordeel, in een wereld waar goed en fout niet bestaan, alles er mag zijn zoals het is en jij in veiligheid jouw netwerk uit kunt breiden, over jouw Human Design leert én ondersteund wordt door een aantal fantastische experts. 

De afgelopen jaren heb ik o.a. voor deze bedrijven Masterclasses, teamblauwdrukken en een sessie met paarden mogen faciliteren:

Schermafbeelding 2022-11-09 om 10.40.06.png
Schermafbeelding 2022-08-31 om 14.31.57.png
Schermafbeelding 2022-08-31 om 14.20.13.png
Schermafbeelding 2022-08-31 om 14.23.35.png
Schermafbeelding 2022-12-07 om 19.07.11.png
Schermafbeelding 2022-08-31 om 14.28.55.png
Schermafbeelding 2022-11-09 om 10.45.27.png

COMMUNITY: STEPPING STONES SOCIETY

€22,99 inclusief btw per maand en maandelijks opzegbaar of nog voordeliger in pakketprijzen

3 maanden

Een kwartaal lang toegang tot de Stepping Stones Society. Met dit pakket bespaar je €12,- ten opzichte van drie losse maanden. Je ontvangt in ieder geval vier keer per maand en 1x per week een Masterclass, HD live reading, Live Q&A of Expertsessie. 

 • Meer dan 20% korting

 • €55,- inclusief btw

6 maanden

Een half jaar lang ontvang je in ieder geval vier keer per maand en 1x per week een Masterclass, HD live reading, Live Q&A of Expertsessie in de community. Met dit pakket ontvang je 2 maanden cadeau.

 • Meer dan 30% korting

 • €95,- inclusief btw

12 maanden

Een jaar lang ontvang je in ieder geval vier keer per maand en 1x per week een Masterclass, HD live reading, Live Q&A of Expertsessie in de community. Met dit pakket ontvang je 4 maanden cadeau, waarvan 2 maanden vakantie zijn en er pre-recorded materiaal beschikbaar is.

 • Meer dan 35% korting

 • €179,- inclusief btw

REVIEW

Schermafbeelding 2022-12-02 om 17.55.32.png
IMG_0831.HEIC

COMMUNITY

Allemaal een eigen richting vanuit dezelfde basis waar jij altijd op terug kunt vallen. De community biedt een fundament waar je kunt groeien, wordt opgevangen als je bent gevallen en wij jouw successen vieren als onze eigen successen.

 

In het ontwikkelen van wie jij bent en het zetten van de stappen voor waar jij heen wilt, is veiligheid een belangrijk onderdeel. Een glimps van jouw reflectie opvangen om te zien waarom jij doet wat je doet, vraagt moed. 

 

Het faciliteren van een veilige plek waar jij kanten van jezelf mag herontdekken en bekende kanten kan verdiepen is dan ook een kernwaarde van de society. Wel ziet veiligheid er voor iedereen anders uit en ontvang je bij aanmelden dan ook een aantal basisvoorwaarden voor het bijdragen aan een prettige omgeving voor iedereen.

Als je tot hier hebt gelezen...

Dan weet ik zeker dat jij klaar bent voor de volgende stap in jouw proces en heet ik je graag welkom in de Stepping Stones Society!

Zo makkelijk als jij lid wordt, zo makkelijk zeg je ook weer op. Mijn bedrijf is gebouwd op transparantie en vrijheid, dus dat mag jij van mij verwachten in alle onderdelen van ons contact. Ik gun jou al het geluk van de wereld en draag daar graag een klein stapje aan bij door middel van deze Society.

Het lijkt mij dan ook ontzettend mooi om samen met iemand zoals jij aan de slag te gaan, elkaar te inspireren, motiveren en vooral activeren! Lekker experimenteren met Human Design, de Meditaties en het leven - op naar meer plezier, rust en vrijheid, cause you're worth it 

"ALS JE IETS ÉCHT GRAAG WILT EN IN JEZELF GELOOFT, DAN KUN JE ALLES BEREIKEN!"

 

- ANIKKI MICHELLE

VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer starten we?

Je kunt iedere dag instromen en ontvangt aansluitend jouw inloggegevens voor de community. Deze wordt via Huddle gehost en is dus ook toegankelijk zonder sociale media accounts.

Wat zijn de coachdata?

Er zijn geen vaste tijden of dagen waarop de live sessies plaatsvinden. Juist zodat iedereen minimaal 1x per maand live aanwezig kan zijn, varieer ik met de momenten.

Aan het begin van de maand ontvang je per mail en in de community informatie met definitieve data en tijden voor de sessies van die maand.

Wat als ik een keer niet kan?

Alle lives worden opgeslagen en zijn terug te kijken. Zoveel als mogelijk neem ik de lives ook op in podcastvorm, zodat je deze tijdens het sporten, wandelen of autorijden terug kunt luisteren. Zo kun je zelfs in drukkere periodes van jouw leven toch stappen blijven zetten.

Uiteraard kun je tussentijdse vragen in de community stellen en reageren  de anderen leden en ik, daar met regelmaat op jouw berichten. 

Gaat het dan alleen maar over Human Design?

Nee zeker niet. In het 'deconditioneren' (Chique woord voor ont-wikkelen) uit jouw beschermingslagen, patronen, overtuigingen en meer is Human Design een hele mooie tool ter ondersteuning. Het is niet een bible to live by - maar vooral een take what resonates en laat liggen wat (nog) niet kloppend voelt. 

Wie zijn de gastsprekers?

Gastsprekers lopen uiteen in expertises en de vorm waarin zij waarde toevoegen aan de community. Dit kan via een live op Zoom, een meditatie of een vooraf opgenomen masterclass. Denk aan experts op het gebied van kinderen, liefde, zelfontwikkeling, het zenuwstelstel, rouw en verlies.

Ken of ben jij iemand die denkt een waardevolle bijdrage te kunnen leveren, dan mag je dat altijd laten weten!

Is het lidmaatschap zakelijk aftrekbaar?

Ja, het lidmaatschap is belast met 21% btw en is dus aftrekbaar als investering voor jouw bedrijf. Kijk zelf even goed na welke percentages voor jou gelden. Bij de betaling ontvang je automatisch een factuur waar de btw op staat vermeldt.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Wat is Human Design?

Human Design is een combinatie van wetenschap, astrologie en Oosterse spiritualiteit. Op basis van jouw geboortegegevens (tijd, datum en plaats) wordt er een chart gegenereert, die weergeeft wie jij bij jouw geboorte was. Hoe jij het beslissingen neemt, hoe jouw energie werkt, in welke omgeving jij informatie het beste verwerkt en waar jouw kwaliteiten liggen. 

Waarom Human Design?

Voor mij heeft Human Design veel puzzelstukjes op de juiste plek gelegd en aan de hand van documenten heb ik dit bij vele teams, ondernemers, gezinnen en vriendinnen ook zien gebeuren. Na het succes van de - arbeidsintensieve - blauwdrukdocumenten (van 222,-) is het tijd om mijn kennis op een andere manier met jou te delen en dat doe ik dus onder andere in de Stepping Stones Society. 

Hoe geef ik mij op voor een live Reading?

Op dit moment staan er nog drie mensen op de wachtlijst voor een live reading en is het dus mogelijk om je voor na de zomer aan te melden voor een live Human Design reading. Opgeven doe je door een mail te sturen. Let op! Er zijn maar 12 plekken per jaar beschikbaar.

Nog 1x alles op een rij:

NA ÉÉN MAAND HERKEN JIJ JE HIERIN

 • Jij weet hoe jij jouw chart kan lezen;

 • Jij hebt aan de hand van een live reading met een groepslid weer nieuwe inzichten opgedaan over jouw eigen chart;

 • Jij kunt de volgende stap in jouw proces zetten, doordat je jouw vragen hebt gesteld;

 • Jij hebt een uitgebreid netwerk met mensen die van zelfontwikkeling houden;

 • Jij weet hoe jij de keuze maakt welke studie/relatie/klant/huis/baan bij jou past.

€22,99 inclusief btw per maand

IMG_6967.jpg
bottom of page