top of page
IMG_6654.jpg

STORIES

Aan de hand van verhalen jouw eigen verhaal ervaren kan een waardevolle bewustwording teweeg brengen. Zelfs als een financiële investering écht niet lukt, heb je altijd nog de keuze waar jij jouw tijd in investeert. Laat dat via deze weg alsnog in laagdrempelige en verdiepende verhalen zijn.

KIES JOUW MANIER

GRATIS HULP

Via de ont-wikkelingspodcast, sociale media en blogposts inspireer ik je dagelijks met inzichten in het leven en ondernemen op jouw eigen voorwaarden. Denk aan live Human Design readings, liefdevolle reminders en achterliggende informatie over het proces dat jij doorloopt.

BOEK

Op 22/11/22 publiceerde ik mijn eerste boek: Me, Myself and I - van en voor vrouwen die leven op hun eigen voorwaarden. In het boek ga ik in gesprek met 6 inspirerende vrouwen afgewisseld met mijn eigen ervaringen en aangevuld met activiteiten om jouw leven op eigen voorwaarden vorm te geven!

COMMUNITY

Een warme society, waar iedereen zichzelf mag zijn en er geen goed of fout bestaan met: Maandelijkse informatie, inspiratie en motivatie om aan de slag te gaan met leven op jouw eigen voorwaarden. Iedere week is er een live Q&A, coaching via Zoom, Expertsessie of Human Design Reading. Het lidmaatschap is maandelijks opzegbaar.

"IK GELOOF DAT WIJ VEEL MEER MOGEN KIJKEN NAAR WIE WIJ AL ZIJN, IN PLAATS VAN IEMAND  WILLEN WORDEN"

 

- ANIKKI MICHELLE

REVIEW

bottom of page