stories

stories that move you

Inspiratie

van mij voor jou

op papier

+audio 

Boek: Me, Myself and I

Mijn allereerste boek is in ontwikkeling! Een boek van en voor vrouwen die leven op hun eigen voorwaarden. Met dit boek geef ik jou een kijkje in jouw toekomst, in de mogelijkheden en verschillende manieren waarop je daar kan komen. Dit doe ik door in gesprek te gaan met verschillende inspirerende vrouwen en hun verhalen te combineren met mijn eigen lessen.

20210825-LIN_4866.jpg

Gratis Goal Guide

Doelen stellen is iets anders dan doelen behalen. Wel ben ik van mening dat als je jouw doelen wil behalen het praktisch is om de doelen concreet te maken. Passend bij wie jij bent, waar jij staat en hoeveel tijd + geld jij hebt.

 

Een mooie tool voor het bekijken van wie jij bent is Human Design. In deze gids geef ik jou dan ook tips hoe jij doelen stelt vanuit jouw design.

De ont-wikkelingspodcast

De podcast waarin ik inspiratie en tips met je deel over hoe jij gaat leven vanuit meer rust en vertrouwen en minder gaat denken. Ik leer je hoe jij gaat leven als de persoon wie jij bent en hoe je stopt met willen voldoen aan de verwachtingen van andderen. Op naar een leven met meer tijd, meer geld en meer energie!