top of page
IMG_7451_edited.jpg

TRAINING

Met een training van mij geef jij meer waarde aan jouw klanten, zonder daar zelf extra tijd in te hoeven stoppen. Run jij jouw bedrijf vanuit het idee dat iedereen talentvol en een eigen unieke persoon is? Dan zouden wij zomaar eens een hele goede match kunnen zijn.

TRAINING

HUMAN DESIGN

Een training in Human Design + een verdiepende module afgestemd op jouw doelgroep. De basismodule leert jouw klanten kijken naar hun chart en alle basisinformatie over HD. In de verdiepende module vertalen wij een stukje Human Design met het doel dat zij bij jou zijn ingestapt. Denk aan Zelfvertrouwen, (spijs)vertering, Ouders&Kinderen, Rouw en verlies, omgeving en doelen stellen.

MET PAARDEN

Tussen de paarden aan de slag met Human Design, (Familie-)opstellingen, Voice Dialogue, Strategie, Meditatie, Manifesteren, Doelen stellen en alles daartussenin en omheen. De sessies kunnen open zijn of vormgegeven worden op een specifiek vraagstuk in jouw eigen traject/training. Daarnaast is het is mogelijk om 1:1 aan de slag te gaan of met de hele groep.

ZONDER PAARDEN

Een sessie zonder paarden is ook zeker mogelijk, kijk daarvoor even bij de mogelijkheden van het spreken.

De afgelopen jaren heb ik o.a. voor deze bedrijven Masterclasses, teamblauwdrukken en een sessie met paarden mogen faciliteren:

Schermafbeelding 2022-11-09 om 10.40.06.png
Schermafbeelding 2022-08-31 om 14.31.57.png
Schermafbeelding 2022-08-31 om 14.20.13.png
Schermafbeelding 2022-08-31 om 14.23.35.png
Schermafbeelding 2022-12-07 om 19.07.11.png
Schermafbeelding 2022-08-31 om 14.28.55.png
Schermafbeelding 2022-11-09 om 10.45.27.png
Ontwerp zonder titel-20.png

HUMAN DESIGN

Ter verdieping op jouw eigen training of als bonus bij een Mastermind kun je ervoor kiezen om een stukje Human Design te integreren. Hiermee laat jij jouw coachees kennis maken met deze prachtige tool op een toegankelijke manier. Door de verdiepende module sluit de bonus ook echt aan op de training die jij geeft, waardoor het een waardevolle aanvulling is. 

De basismodule over Human Design krijg je er altijd bij en vervolgens kun jij zelf bepalen welke verdiepende module het beste aansluit bij jouw doelgroep. Je hebt keuze uit: Zelfvertrouwen, (spijs)vertering, Ouders&Kinderen, Rouw en verlies, omgeving en doelen stellen. De modules bestaan uit 6 compacte video's.

Na deze training weet jouw coachee in ieder geval:

Wat Human Design is, hoe zij hun chart kunnen lezen, welke energietypes, autoriteiten, strategieen, signatures en Not-self thema's er zijn. 

Je ontvangt van mij een introductievideo en link met toegangscode waarmee jouw cursisten bij het materiaal komen, zo heb jij er nul extra werk aan en geef je wel extra waarde in de vorm van Human Design.

REVIEWS

IMG_6812.jpg

MET PAARDEN &

zonder paarden. Afgestemd op jouw doelgroep, coachees, klanten, gasten of teamleden. In een groep of 1:1, alles is mogelijk. Ik heb er een boek over geschreven ;-) Dat is trouwens ook mogelijk, mijn boek in het kerst- of welkomstpakket toevoegen. 

Terug naar de paarden. De kracht van paarden ligt in het ongefilterd zien wie jij bent en wat jou in het hier en nu bezig houdt. Geen maskers, maar écht wat jij diep van binnen voelt. Zij reageren namelijk op jouw innerlijke wereld en ervaren het wanneer jouw woorden, acties en gevoelens niet congruent zijn. Daar attenderen zij jou op. Zij geven de ruimte om te experimenteren met ander gedrag, hoe is het als jij Nee zegt, wanneer je nee bedoelt? Als jij die ruimte voor jezelf neemt of de volgende stap in jouw onderneming zet.

Aanvullend op jouw traject of training kan dit een hele mooie verdieping, integratie of verankering geven van hetgeen waarmee jij met jouw coachee al aan het werk bent geweest. In een groepsetting kan het een mooie opening of afsluiting van bijvoorbeeld jouw mastermind zijn, in verbinding met elkaar en de paarden.

"TEAMWORK MAKES YOUR CLIENTS DREAMS WORK"

 

- ANIKKI MICHELLE

bottom of page