top of page

VERANDER JOUW VRAGEN IN JOUW ANTWOORDEN

EXPANSION MAKES US FEEL ALIVE

Kies jouw tool en moment
 

Recente samenwerkingen
 

MINISTERIE VAN BUITENLANDSE ZAKEN | CELINE CHARLOTTE  DOKTER JURIAAN | STEFFY ROOS DU MAINE | FIT IN JE VEL  

GOOD MOURNING | PIZARRO'S

HAPPY DAYS &
WORDS

Anikki heeft voor mij een Human Design blauwdruk document gemaakt. Ik wist van tevoren niet helemaal wat ik ervan moest verwachten maar was ook vooral heel nieuwsgierig naar mijn design en hoe ik dit concreet in mijn dagelijks leven kan integreren. Ik kreeg een super uitgebreid document toegestuurd. Ik herkende mij in wat er stond en doordat ik dit nu allemaal zo onder elkaar uitgewerkt zag staan vielen er bij mij zelf ook weer kwartjes. Ik pak nog regelmatig even terug op het document en merk dat ik hier gaandeweg elke keer weer nieuwe dingen uit kan halen.
Ik ken Anikki ook als collega-coach en vind ook vanuit die hoek de combinatie van Human Design met het werken met de paarden een waardevolle combinatie!

Mirjam Rakers

IMG_2491.jpg

Hi,

Mijn naam is Anikki 

Geboren (1994) en getogen in Almere, zes continenten, 58 landen en 2 buitenland studies verder, is dat ook de plek waar ik weer ben geland. Vanuit mijn eigen appartement schrijf ik blauwdruk boeken, rij ik naar Hoofddorp om les te geven, naar Gelderland om een sessie met paarden te faciliteren of Nederland door om een lezing te geven.

Zes jaar lang werkte ik als stewardess, een fantastische ervaring, een meisjesdroom die werkelijkheid werd en mij op de meest prachtige plekken bracht. Door middel van mijn boek, (online) training en coaching help ik jou graag verder met het realiseren van jouw droom, ook als die met de tijd (is) veranderd!

Mijn motto is immers:

"If you really want something and believe in yourself, you can do it!"

Met mijn 3/5 mental projector visie en Master of Science, vertrouw ik erop dat ik je als gecertificeerd equine assisted coach een stapje in de richting van 'een leven op jouw voorwaarden als de persoon wie jij ongefilterd bent' kan helpen, wees welkom!

NOBCO-22-Aff-EMCC-grootat3x-100.jpg
KREAClevel2.png
CATvirtueelschild.png
GATVirtueelschild.png
bottom of page