top of page

VERANDER JOUW VRAGEN IN JOUW ANTWOORDEN

EXPANSION MAKES US FEEL ALIVE

Kies jouw tool en moment
 

IMG_3434.jpg

Human Design

IMG_6868.jpg

Sessie met paarden

IMG_6678.jpg

In gesprek met jouw ziel

55818280-030F-4ED6-8378-87BC9600D6EA.JPG

Online Training

IMG_6718.jpg

1:1 traject

Recente samenwerkingen
 

MINISTERIE VAN BUITENLANDSE ZAKEN | CELINE CHARLOTTE  DOKTER JURIAAN | STEFFY ROOS DU MAINE | FIT IN JE VEL  

GOOD MOURNING | PIZARRO'S

HAPPY DAYS &
WORDS

Hi Anikki,

 

Hierbij de review van de soulreading, hopelijk kan je meer mensen blij maken met deze prachtige inzichten!🧡

 

‘Ik was erg benieuwd naar de Soulreading en ik liep met bepaalde vraagstukken waar ik hopelijk een antwoord op zou krijgen. Ik voelde me direct op mijn gemak bij Anikki en ze vertelde me precies datgeen wat ik moest horen om verder te kunnen gaan. Ik kreeg hele mooie inzichten en boodschappen en werd in een erg warm energieveld ontvangen. Ik zou de Soulreading aan iedereen aanraden die zich graag meer wil verdiepen in zichzelf én openstaat voor innerlijke verbinding. Liefs Michelle’ 

 

🥰

Michelle Vertriest

IMG_2491.jpg

Hi,

Mijn naam is Anikki 

Geboren (1994) en getogen in Almere, zes continenten, 58 landen en 2 buitenland studies verder, is dat ook de plek waar ik weer ben geland. Vanuit mijn eigen appartement schrijf ik blauwdruk boeken, rij ik naar Hoofddorp om les te geven, naar Gelderland om een sessie met paarden te faciliteren of Nederland door om een lezing te geven.

Zes jaar lang werkte ik als stewardess, een fantastische ervaring, een meisjesdroom die werkelijkheid werd en mij op de meest prachtige plekken bracht. Door middel van mijn boek, (online) training en coaching help ik jou graag verder met het realiseren van jouw droom, ook als die met de tijd (is) veranderd!

Mijn motto is immers:

"If you really want something and believe in yourself, you can do it!"

Met mijn 3/5 mental projector visie en Master of Science, vertrouw ik erop dat ik je als gecertificeerd equine assisted coach een stapje in de richting van 'een leven op jouw voorwaarden als de persoon wie jij ongefilterd bent' kan helpen, wees welkom!

NOBCO-22-Aff-EMCC-grootat3x-100.jpg
KREAClevel2.png
CAT 2024.png
GATVirtueelschild24.png
bottom of page