top of page
IMG_6998.jpg

COACHING

Met een gecertificeerde coach aan de slag. Niet omdat je het zelf niet kunt, maar omdat het samen kan. Het gezelliger is, je dieper gaat en jouw blinde vlekken zichtbaar maakt. Je mag je laten dragen in het proces dat zelfontwikkeling heet. De paarden en ik zien jou voor wie jij bent en zijn er voor jou zoals jij bent, wees welkom!

KIES JOUW MANIER

ONLINE TRAINING

In deze online training bekijk je op jouw tempo, 10 verschillende levensgebieden vanuit jouw Human Design. Aanvullend ontvang je 5 maanden coaching en toegang tot de community. Bij het VIP pakket krijg je 5x een 1:1 sessie en 10 zoomcalls met een groepje gelijkgestemden. De training start ieder jaar in september.

MASTERMIND

Eén volledig jaar werken wij samen aan jouw doelen en brengen wij jouw intuïtie en brein weer op 1 lijn. Brainwaves bestaat uit 8 livedagen bij de paarden, een maandelijkse Q&A, 4 online 1:1 sessies én tussentijdse support. Er is plek voor maximaal 6 deelnemers en het traject loopt van februari tot en met januari.

1:1 TRAJECT

Drie maanden full focus op jouw doel af, terwijl je de rust waar je zo naar verlangt al ervaart én ook nog eens aan jouw mindset werkt waardoor jouw vertrouwen sky high gaat. Met 4 sessies bij de paarden, een strategiedag, Human Design Reading en 2 vrij te besteden sessies maak jij de reis van jouw leven.

Coming soon!

"ALS JE IETS ÉCHT GRAAG WILT EN IN JEZELF GELOOFT, DAN KUN JE ALLES BEREIKEN!"

 

- ANIKKI MICHELLE

REVIEW

Schermafbeelding 2022-05-25 om 10.41.22.png
bottom of page