top of page
IMG_6998.jpg

COACHING

Met een gecertificeerde coach aan de slag. Niet omdat je het zelf niet kunt, maar omdat het samen kan. Het gezelliger is, je dieper gaat en jouw blinde vlekken zichtbaar maakt. Je mag je laten dragen in het proces dat zelfontwikkeling heet. De paarden en ik zien jou voor wie jij bent en zijn er voor jou zoals jij bent, wees welkom!

KIES JOUW MANIER

ONLINE TRAINING

De Allereerste training ter wereld vormgegeven vanuit Human Design. Van werknemer naar ondernemer in 5 stappen: Me, Myself and Business. Met mogelijke uitbreiding van het VIP pakket, 3 maanden coaching erbij. Deze training start ieder jaar in oktober.

MASTERMIND

Je hebt keuze uit 3 varianten: Het VIP pakket van de online trainingen, wat volledig online plaatsvindt en 3 maanden duurt. Brainwaves: Jouw intuïtie en brein op 1 lijn. Deze Mastermind duurt 1 volledig kalenderjaar en start ieder jaar in februari. Als laatste zijn er themadagen, een aantal per jaar, met verschillende thema's en duur van 1 dag.

1:1 TRAJECT

Drie maanden full focus op jouw doel af, terwijl je de rust waar je zo naar verlangt al ervaart én ook nog eens aan jouw mindset werkt waardoor jouw vertrouwen sky high gaat. Je hebt keuze uit drie verschillende trajecten met ieder een eigen focus: Het Manifestatietraject, Human Design Integratietraject en het Loopbaantraject.

"ALS JE IETS ÉCHT GRAAG WILT EN IN JEZELF GELOOFT, DAN KUN JE ALLES BEREIKEN!"

 

- ANIKKI MICHELLE

bottom of page