top of page
IMG_7230.jpg

INCOMPANY

Het mooie aan samenwerken is dat je zelf niet overal een expert in hoeft te zijn om jouw klanten en teamleden de waarde te bieden die zij verdienen. Precies daarom kun jij mij inhuren als gecertificeerd coach met paarden, Human Design en systemisch werk.

KIES JOUW MANIER

TRAINING

Binnen dit segment heb je twee keuzes. Een Human Design Training als bonus bij jouw eigen online training, community of voor jouw teamleden. De tweede mogelijkheid is een 1:1 sessie met de paarden voor jouw coachees, klanten of teamleden.

TEAMBUILDING

Met S.A.L. & Cheval verzorg ik samen met mijn businesspartner Linda teambuildings met paarden. Hierbij heb je keuze uit 3 verschillende pakketten, elk pakket heeft zijn eigen charme en allemaal met de gemeenschappelijke deler van een groepsactiviteit bij de paarden. Teambuildings zijn mogelijk door heel Nederland en van 5-55+ personen.

SPREKEN

Zoek je nog een spreker voor op jouw evenement, een expert voor op jouw podcast of in jouw online community? Dan zijn er een aantal onderwerpen waar je uit kunt kiezen welke ik kan behandelen. 

"IF YOU REPLACE I BY WE, EVEN ILLNESS BECOMES WELLNESS"

 

- ANIKKI MICHELLE

bottom of page